Prijava
   

Plagijatori

Osobe koje nemaju talenta, ali bar znaju ko ima.

   

Odoš

Emigrant.
Ako grad ima dođoše, selo ima njihovih antipoda.
Zanavek je otišo iz sela.
Može biti bauštela u Beču, ali opcije su maltene neograničene.
Nus pojave su betonski lavovi i labudovi ispred kuće u zavičaju dragom.

Izvinite, jel ima ovde kafana neka u vašem selu gde čovek može da popije nešto?
Ima tamo iza ugla kod Steve Šintera, samo ne znam dal radi, obično otvara samo za praznike. Imaš i prodavnicu kod Radojke, ali ni ona ne radi, otvoriće večeras.
Od ovih odoša, obezljudi nam se megdan.

   

Kamera u skupštini

Isto ko i posmatrač ispred kaveza. Kad ga nema, majmuni mirni i ćute. Kad gleda, majmuni krenu da se deru, skaču i bacaju govna jedni na druge i na posmatača.

   

Džemper

Vuna koja je promenila ovcu.

   

Pušta čelo

Ćelavi, opada mu kosa.

- Moji drugari puštaju kosu a ja čelo; češljam se vlažnom maramicom!

   

Udovica

Kafa, bez rakije.

- Mlada, daj mi jednu udovicu, pijem neke ljekove...

   

Biomed

Prazna tegla u kojoj je nekada bio med.

   

Tviks

Politička scena Srbije

"...svaka je imala potpuno drugačiji pristup, levi tviks su prelivali karamelom dok su desni tviks polivali karamelom..."

   

Sirotinjski marfijev zakon

Kriška hleba uvek pada.

   

Ševinista

Muškarac koji misli da je žena dobra samo za ševu.

   

Voz misli

Sediš u raspaloj šrsnaestici dok ona klacka preko raspalog Brankovog mosta prema gradu i gledaš desno u raspad od Beograda na Vodi, jel Brankov most dobio po Branku Radičeviću ili Ćopiću što je sa njega skočio? Odabrali su ogradu plavo još pre 10 godina. Ni na šta ne liči. A gle sad ovaj zelenjak kad masa izađe i masa uđe. Ona crvenokosa je ekstra. Da ima violončelo pa da ga stisne onako nogama dok svira. Haha gle kreten na trotinetu. Električnom. Porez na budale. A jebote kako tunel izgleda kratko, a gore od Mamuta do kraja čumićevog sokačeta ima da se šipči. A fora najjača da kad se zadrži u tunelu na semaforu duže od tri minuta mora da se gasi motor. Ili možda treba uvek kad se stane da se gasi?? Zašto kod doma omladine ima toliko devojaka. Šta rade one. Zašto ulaze u ovaj krš. Ma Karaburma ti je akvarijum. Ima 5000 studentkinja koje žive u kiriju. Plus računi. Nek bude 130 plus 5000 računi. Pa jebote kako ću ja kad budem imao studenta. A kurac, pre ću da nađem studentkinju sad neku. Ako sad jebem, za 19 i po godina student. Strašno. Ladno nisu još sredili Džordža Vašingtona. Pa veće gužve nego ujutru. Šta će da bude kad studenti dođu od prvog oktobra. A krenuće i kiše. Tad svi zaboravljaju da voze. I ono na semaforu kad umesto svi da krenu na zeleno, kreću jedan po jedan. To se kreće kao reka. Svi. E jebem ti kontrolu.

   

mirjana bobic mojsilovic

To je ona a ne njena sestra (Zorica Tomić)

   

Bejzbolka

Jedini segment bejzbola razumljiv Srbima.

   

Birački spisak

Spisak za kupovinu sa kojeg biraš šta ćeš da kupiš jer nemaš para za sve.

   

Srpski metroseksualac

Opere zube pre odlaska u grad.

   

at

Konj iz Ukrštenih reči.

   

Trgovinski lanac

Lanac kojim se vezuje potrošačko roblje.

   

Nemam predstavu

Odgovor bilo kojeg od braće Trifunović kad ih pitaju šta traže na protestu.

   

Šerpa za kokice

Sredovečna tetka među šerpama, ne još propala da je krpe kalajdžije i cigani mada to se ne radi više odakle izvukoh sad to, a opet ne ni mlada delimano pička nafurana sređena među šerpama na koju se diže svaki lonac.
Ne mora baš da se pere posle svake upotrebe onako, masna, mutna ali draga daje poseban šmek kokicama zamašćenim, posoliti dosta, neki stavljaju i vegetu, ja sam protiv.
Ehhh a nekad se u njoj kuvale sarme samo za slavu pa se onako šepurila podgrejavajući i mameći vode na usta, a danas se u njoj koka omladina kukuruzna sirotinjska ali ona se pomirila, bitno je da radi i dalje, da se šljaka, da učini deci neki put, samo ne penzija memljiva u donjem delu sudopere među paučinom ili ne daj bože u šupi nekoj, garaži, ostavi, neće ona, ko Žarka, neće još u penziju, nek se i koka i masni bolje to nego da prazno odjekuje mrzeći se sa tvrdo zaklopljenim poklopcem.

Ima i onaj kućni aparat i ok je to samo što kokice imaju onda ukus ko stiropor posoljeni inače je ok, pa ok vam je ovde, ok, baš ste lepo sredili, el se puši ovde, ne? pa ne volimo baš, a ok, ok to je ok, evo gasim, nisam ni upalio, evo me na terasi već.

   

Lasta

Ortak koji prvi skupi muda da se na fudbalu pojavi u šorcu i kratkim rukavima i na taj način, uz prvo prolećno sunce, zvanično objavi kraj zime.