Anime

1. Ti mene zajebavaš?

To sam se isto i ja pitao kada ste pljuvali Berserk :)

2. Druže, pročitaj ponovo moje postove i pogledaj moj avatar, ne znam šta bih ti drugo rekao.

3. Druže, pročitaj ponovo moje postove i pogledaj moj avatar, ne znam šta bih ti drugo rekao.

Znam ja vas hejtere, stavite avatar od osobe,karaktera koga mrzite i prozivate ga, vi ste najgori. Umem da prepoznam ironiju .

4. lol

Imam ispit za par sati pa moram malo da se istresem, pardon .

5. Death note, Wolfs rain. Fine stvari.

6. Gledao sam Zmajevu kuglu pre, ali ne onog nabildovanog matorog smarača Gokua, nego malog Gokua . Ostalo mi ide na živce. Nije loš hentai, mlado i dekadentno...

7. Једино од тога што сам гледао је Гоку и Змајева Муда, до ГТ- а. Гледо сам и Хелсинг, Роботек и још нешто што је било на РТС- у. Сад да ли спада у аниме или мангу, јбм ли га.

8. manga je strip,tako da...

9. Princess Mononoke што се тиче дугометражних, и један једини
    http://images.wikia.com/powerlisting/images/c/cc/Shaman-king.jpg

10. kralj šamana jebe.

11. Realno Šaman King je najjača anima ikad snimljena :D samo glup kraj ima :D trebalo bi da ga nastave :D

12. ne treba...msm ja sam to gledao pre tipa sto godina, na nekoj hrvatskoj televiziji preko kablovske i to bio engleski dub :D
    ova je isto jako dobra http://www.imdb.com/title/tt0213338/ a ima dvaestak epizoda

13. Na rtl bilo :D ja uvijek kasnio u školu radi toga :D a mogo se bar završiti turnir :D a ne kraj :D

14. Volim par serija/filmova.

Preporcujem:

Serial Experiments: Lain

Steamboy

Akira

Princess Mononoke

Howl's Moving Castle

i (sad ce me pljuvati pjuristi):

japansko-americka produkcija, dijalozi su na engleskom, odusevio me je crtani...

Od stripova sam kompletno procitao samo Akiru, ali s obzirom na broj stranica smatram to velikim poduhvatom... xD Strip je mnogo bolji od filma i prica je mnogo povezanija, ali eto da bi se ekranizovala u potpunosti film bi trajao barem 20 sati tako da su potpuno osakatili pricu iz stripa i skrpili film...

15. Darker than Black

Full metal alchemist (oba su kul)

Blade of the Immortal je jedna od najboljih mangi koje sam citao, anime je osrednji ali nije los

I naravno Monster i Basilisk

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.