Бисери, лапсуси, чекам те код колима идт....

1. Kurcu 'fala da i ja otvorim neku temu. E, ovako, ođe pišite sve glupe izjave kojima ste prisustvovali, ali bez bisera sa televizora i radija.

2. "...I tako, taj čovek je lega' uveče da spava, i sutra se probudio mrtav...". - moj drug o jednom čoveku koji je bolova' od neke bolesti.

3. - "Oprosti momak, da nema na ovaj kompjuter program Word?" - pita jedna đevojka momka što mijenja gazdu u internet kafe.
    - "Word? Nema... A je li to onaj program za skidanje muzike?".

4. - "Ko je najbolji pjevač za tebe?" - pitam ja moga mlađeg komšiju.
    - "Eminem!" - odgovara ka' iz topa...

5. 31. decembar 2007 godine, nekoliko sati uoči Nove godine. Dolazimo na željezničku stanicu ja i moj drug. Ja prilazim šalteru.
    - "Dobro veče, dvije karte do Bara."
    - "Karte su besplatne noćas..." - odgovara mi šalterka.
    - "Pa dobro, daj mi dvije karte do Bara..." - odgovaram ja.
    - "Besplatne su karte noćas momak." - odgovara ona malo visočijim tonom.
    - "Pa dobro, daj mi dvije karte onda." - uporan ja.
    Uto neki čovek iza šaltera maše mi i smijući mi govori:"Besplatne su karte, besplatne su karte noćas!". Uto me drug poče vuć' za jaknu napolje i crkavajući od smijeha mi veli:"Ne trebaju ti karte, besplatna je vožnja noćas budalo!"
    - "Aaa..." - odgovaram ja shvatajući glupost što učinjeh.

6. - "Mele, zvaću te neđe da mi instaliraš Facebook na kompjuter." - veli mi drug.
    - "'Oću, 'oću..." - odgovaram smijući se.

7. - "Zna li neko šta su bili polisi?" - pita profesorka.
    Drug iz odeljenja diže dva prsta, ona mu govori:"'Ajde...", on odgovara:"Polisi su novine!". Svi u razred se smiju. "Polis" su inače novine koje iz Podgorice.

8. - "You with your fourteen ears..." - izgovara moj drug misleći "years" umjesto "ears" dok je priča' s mojom rođakom iz Amerike.

9. - "Izvolite." - govorim mušteriji koja mi je prišla tezgi.
    - "Da te pitam, da nemate možda onaj toalet papir što se pere pa se ponovo koristi?" - pita me on.
    - "Nemamo..." - odgovaram buljeći u njega.

10. Molim te mi reci da se šališ sa ovim postovima...O_o

11. Ne šalim se bez tebe... Evo ih još.
    Moj stric, koji je umro prije nekoliko godina, puno je pio i jedan dan gadno se napije i krene biciklom kući. Usput je neđe pao u kanal i sjeba' biciklo totalno. Sutradan se budi i veli sinu:"Elvise, što si uradio ovo s biciklom!?"

12. A ovaj događaj mnogi pripisuju Šabu Đukiću, bokseru sa Zabjela iz Podgorice, a zapravo je to napravio moj gorepomenuti stric. Vozio on motor (opet p'jan), udari u autobus, diže se sa zemlje, ulazi u autobus i pita:"Ima li povrijeđenih?".

13. A ovo je napravio gorepomenuti Šabo Đukić. Pošto je bio malo slabovid, kad je jednom iša' ulicom, neki momci što su ga poznavali reču mu:"Pazi Šabo, žica!" a on ka' da preskače žicu odgovara:"Vidio sam je ja!". Žice naravno, nije bilo...

14. I opet Šabo, samo ne znam je li ovo on napravio ili je to urbana legenda. Kad se vozio avionom po prvi put, uđe u pilotovu kabinu i veli mu:"Majstore, ol' mi dat' da ga opičim ovom pravinom?".

15. Kad sam bio manji, pitam ti ja oca:"A što mi ne kupimo mečku (Mercedes ako ko ne kapira)?".
    - "A što će nam, da nas juri oko kuće?".
    Naravno, šalio se.

16. dok sam bila trudna,krenem u prodavnicu da kupim hleb,vareniku itd.,kad me srece jedan klinac iz komsiluka koji me nije video duze vreme i pita:
    >Sto ti je stomak tako porastao?
    >Tu je jedna mala beba.-kazem ja,kad on mrtav hladan pita:
    >Pa sto si je progutala,jadna?
    Inace klinac ima cetiri ili pet godina,ne vise.

17. Mogao si i da otvoris folder na svom kompjuteru i napises sam sebi sve ovo... :D

18. Jeb' ga sad, mislio sam da će bit' zanimljivo. Nismo mineri pa da imamo pravo na samo jednu grešku...

19. Evo jednog ,cula sam ,pouzdano istinito i naravno smijesno.Biserno.
    RAZGOVARAJU novopecena crnogorka i srpkinja,
    Srpkinja pita crnogorku,Dje si to krenula moja,nidje ja nemam prevoz.
    U druge moja nema frke prijebacit ce te moj Vukasin,Sto zboris moja ?
    Nista moja pricm tvojim crnogorskim,no vidji oli...

20. Umro jednome momku iz Podgorice otac, i dolazi njegov drug i veli mu "Učestvujem u žalosti", a ovaj mu odgovara "Važno je učestvovat'".

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.