Бисери, лапсуси, чекам те код колима идт....

1. prof :toliko me boli nos da ne mogu da stojim na nogama

moj drug : jel dolazi prva pomocka ? (prof. prve pomoci )

2. (ulazi profesorka,a ruza je ceka na stolu )
    mi : profesorka mi danas bas i nismo spremni da odgovaramo...
    prof: jao kako lepa ruza...Ko hoce da odgovara ? Ajde dobrovoljci...Nikola ustaj da odgovaras.

3. micili, на овај с претходне стране сам се искидао :)

професорка: ево на пример овај дечко из задње клупе...не би ме чудило да се тамо у јуну запита ко сам ја, шта хоће ова жена? Ало, лутко...знаш ли ти ко сам ја...
    ја: Па, чини ми се да сам вас видео пар пута на ходнику...нисам сигуран...
    професорка: е сад ћеш да добијеш питање на које ни сама не знам одговор...
    ја: Па како ће те онда знати да ли сам тачно одговорио?
    професорка: што си ти неки загуљен тип...

4. Moj drug iz klupe, osnovna, odgovara dinastiju Nemanjica i sad pita nastavnica sta je bio veliki zupan Stefan Nemanja S. Savi i ja nemogu u trenutku da se setim kako se kaze tata i kazem mu cale i on na sred casa kaze cale, koma :D .

Ista ta godina, isti drug, odgovaramo Napoleonove ratove i sada ja mu sapnem "Trgovinski sporazum" i on lik kaze trgovinski sponzori, na kraju casa dobio 3 a svako pitanje je "znao" :D

Mog burazera na faxu zove drug koji trenutno ima prijemni (pitaj boga kako) i sada on mu diktira i sapuce i nesto se iznervira na mene i kaze cuti bre majmune i lik to napise na prijemnom i padne :D

5. "Gde je ikonica za fejs?" Drugarica iz odeljenja.

6. Čas Srpskog, profesorica čita nešto od Ćopića: Crtao si pre konje a sad crtaš ikone. To je svetogrdje, to ni nekršteni kurci ne bi uradili, (treba nekršteni Turci ) :). Svi se smejemo ona gleda u nas, sačeka da nas prodje smeh i mrtvo ladno reče: Pa dobro, lapsusi se dešavaju.

7. Проф. Гаје кромпир, шећерну репу...
    Ја: Прокељ?
    Проф: Да, да, кромпир.
    Друг до мене: :смеје се: Значи немају прокељ?
    Проф. Ма како немају кромпир?! Једни су од највећих узгајивача кромпира!

8. Друг: Откуд снег у октобру у по лета?!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.