Спортски квиз

1. Јао је следеће године био први пик....

2. Čitao sam o toj generaciji 2001,da je odlična bila... ali prvog pika ne znam...

3. А Баргњани? Кад је он изабран?

4. Била је солидна, 7 или 8 ол-стар играча је било из те генерације, Владимир Радмановић (наравно, не као ол-стар) је био исто у тој генерацији....

5. Uuuuu, rođače, on je od skoro u NBA-u... :)

6. Барњани је 2006....

7. Чонси Билапс да није?

8. Ај да помогнем, центар је у питању....

9. Нису ни Чонси ни Мерион.... Ово је права труба од играча била и још увек јесте....

10. Ovaj je sa Devičanskih ostrva i skoro sam siguran da nije, ali ću svejedno odvaliti - Tim Dankan. :)

11. Onaj Stoudamajer ili kako se već izgovara?

12. Никако, и Данкан и Стодамајер су сјајни играчи....

13. Блокирао ми мозак, па не могу да се сетим имена, да није О'Нил, онај други?

Едит: Џермејн.

14. Није, није добар је био и Џермејн, сада су га већ године стигле па не пружа партије, али је раније био сјајан....

15. Nisam pročitao to "truba" dok sam pisao odgovor. :) A ako je već "truba" u pitanju, teško da ću se setiti ko je u pitanju. :)

16. nisam mogao da izdržim,guglovao sam,tako da se moje ne računa:) i naš Omar Cook je bio pik te godine :)))

17. Bogami su ga i povrede izuništavale...

18. Сигурно сте чули, један од најгорих високих пикова у историји лиге....

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.