Јао је следеће године био први пик....
Čitao sam o toj generaciji 2001,da je odlična bila... ali prvog pika ne znam...
Bio sam blizu. :)
А Баргњани? Кад је он изабран?
Била је солидна, 7 или 8 ол-стар играча је било из те генерације, Владимир Радмановић (наравно, не као ол-стар) је био исто у тој генерацији....
Uuuuu, rođače, on je od skoro u NBA-u... :)
Барњани је 2006....
Šon Merion?
Чонси Билапс да није?
Ај да помогнем, центар је у питању....
Нису ни Чонси ни Мерион.... Ово је права труба од играча била и још увек јесте....
Ovaj je sa Devičanskih ostrva i skoro sam siguran da nije, ali ću svejedno odvaliti - Tim Dankan. :)
Onaj Stoudamajer ili kako se već izgovara?
Никако, и Данкан и Стодамајер су сјајни играчи....
Блокирао ми мозак, па не могу да се сетим имена, да није О'Нил, онај други?
Едит: Џермејн.
Није, није добар је био и Џермејн, сада су га већ године стигле па не пружа партије, али је раније био сјајан....
Nisam pročitao to "truba" dok sam pisao odgovor. :) A ako je već "truba" u pitanju, teško da ću se setiti ko je u pitanju. :)
nisam mogao da izdržim,guglovao sam,tako da se moje ne računa:) i naš Omar Cook je bio pik te godine :)))
Bogami su ga i povrede izuništavale...
Сигурно сте чули, један од најгорих високих пикова у историји лиге....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
Јао је следеће године био први пик....
Čitao sam o toj generaciji 2001,da je odlična bila... ali prvog pika ne znam...
Bio sam blizu. :)
А Баргњани? Кад је он изабран?
Била је солидна, 7 или 8 ол-стар играча је било из те генерације, Владимир Радмановић (наравно, не као ол-стар) је био исто у тој генерацији....
Uuuuu, rođače, on je od skoro u NBA-u... :)
Барњани је 2006....
Šon Merion?
Чонси Билапс да није?
Ај да помогнем, центар је у питању....
Нису ни Чонси ни Мерион.... Ово је права труба од играча била и још увек јесте....
Ovaj je sa Devičanskih ostrva i skoro sam siguran da nije, ali ću svejedno odvaliti - Tim Dankan. :)
Onaj Stoudamajer ili kako se već izgovara?
Никако, и Данкан и Стодамајер су сјајни играчи....
Блокирао ми мозак, па не могу да се сетим имена, да није О'Нил, онај други?
Едит: Џермејн.
Није, није добар је био и Џермејн, сада су га већ године стигле па не пружа партије, али је раније био сјајан....
Nisam pročitao to "truba" dok sam pisao odgovor. :) A ako je već "truba" u pitanju, teško da ću se setiti ko je u pitanju. :)
nisam mogao da izdržim,guglovao sam,tako da se moje ne računa:) i naš Omar Cook je bio pik te godine :)))
Bogami su ga i povrede izuništavale...
Сигурно сте чули, један од најгорих високих пикова у историји лиге....