Хаха, није Вранеш.... Овај је играо у Визардсима, који су га и пиковали тада на препоруку Џордана, после је играо и у Лејкерсима до пре неку годину, онда не знам где је играо, а прошле сезоне опет код Џордана у Шарлоту....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Јел игра и даље, и ако игра, кажи бар где игра?
Sad sam pogledao na Vikipediji, MORAO SAM, ne mogu da verujem da je on bio prvi pik, ko se seti svaka mu čast! :)
Хаха, 'ладно Кук био пик тада? Па кол'ко је година тада имао побогу, 18, 19....
Славко Вранеш :Д
19godina,bio je odmah iza Arenasa :)
Хаха, није Вранеш.... Овај је играо у Визардсима, који су га и пиковали тада на препоруку Џордана, после је играо и у Лејкерсима до пре неку годину, онда не знам где је играо, а прошле сезоне опет код Џордана у Шарлоту....
Хаха, какав лик Кук.... Мада је имао добру сезону у Шпанији, а верујем да ће имати и у Милану....
Gesihte, teško da će neko odgovoriti. :)
Uuuuuu, onda ne znam ko je, ali neću da guglam dok neko ne kaže, možda se kojim kurčevim slučajem i setim... :)
Ајд' онда, ништа - један, једини и непоновљиви Квами Браун....
Ко 'оће нек' тера даље....
Јел није онај кинез што није Јао Минг?
Nikad čuo! :D Aj Peki nastavi... :)
Ajde ti Gesihte opet zakuvaj neko pitanje. :) Hoćeš?
Ји Ђианлиан? Није, он је тек пре неку годину изабран.... Рекох решење, нек' тера даље к'о 'оће....
Može i Peki, svejedno. :)
Ау, не пада ми на памет ни једно сад.... Ако ми и падне биће опет историјат кошарке.... Боље неко други....
Najvise skokova na utakmici?
Ako su ukradene lopte, skočiću u mutno Dunavo! :D
najmladji?