Спортски квиз

1. Јел игра и даље, и ако игра, кажи бар где игра?

2. Sad sam pogledao na Vikipediji, MORAO SAM, ne mogu da verujem da je on bio prvi pik, ko se seti svaka mu čast! :)

3. Хаха, 'ладно Кук био пик тада? Па кол'ко је година тада имао побогу, 18, 19....

4. Славко Вранеш :Д

5. 19godina,bio je odmah iza Arenasa :)

6. Хаха, није Вранеш.... Овај је играо у Визардсима, који су га и пиковали тада на препоруку Џордана, после је играо и у Лејкерсима до пре неку годину, онда не знам где је играо, а прошле сезоне опет код Џордана у Шарлоту....

7. Хаха, какав лик Кук.... Мада је имао добру сезону у Шпанији, а верујем да ће имати и у Милану....

8. Gesihte, teško da će neko odgovoriti. :)

9. Uuuuuu, onda ne znam ko je, ali neću da guglam dok neko ne kaže, možda se kojim kurčevim slučajem i setim... :)

10. Ајд' онда, ништа - један, једини и непоновљиви Квами Браун....
    Ко 'оће нек' тера даље....

11. Јел није онај кинез што није Јао Минг?

12. Nikad čuo! :D Aj Peki nastavi... :)

13. Ajde ti Gesihte opet zakuvaj neko pitanje. :) Hoćeš?

14. Ји Ђианлиан? Није, он је тек пре неку годину изабран.... Рекох решење, нек' тера даље к'о 'оће....

15. Može i Peki, svejedno. :)

16. Ау, не пада ми на памет ни једно сад.... Ако ми и падне биће опет историјат кошарке.... Боље неко други....

17. Рашо Нестеровић држи један рекорд Минесота Тимбервулвса. Који? Прилично је битна статистичка категорија у питању.

18. Najvise skokova na utakmici?

19. Ako su ukradene lopte, skočiću u mutno Dunavo! :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.