U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Gesihte,jes Alfredo... pucaj dalje...
Upitniče, ne valja ti to što si Merenges... :D
Blejče.baš se dobro osjećam kao Merenges :D
Ааааааааа.... Ај мало на друге спортове да пређемо....
Који легендарни играч је одиграо највише утакмица за француску рукометну репрезентацију?
Gesihte, nemoj bre da nas jebeš tako, nije u redu! :D Kakav crni rukomet, ne znam bre ukupno 10 igrača! :) Upitniče, ne bih se ja osećao dobro da navijam za klub koji je protraćio toliko dobrih igrača i potrošio toliko novca, ali nećemo da se prepiremo k'o neki idioti. :)
Ај да помогнем, јер ћете се после описа сигурно сетити, свако га бре зна.... Црнац је и чувен је по дредовима....
Тјери Анри?
Brate, sa francuskim rukometom sam ko moja baba sa fudbalom. :)
Drente? A ne, on je Holandjanin. :)
Ma čega da se prepiremo,svako svoj stav ima :) ja o rukometu baš blage veze nemam,možda bih znao 3 sadašnja igrača Francuske :D
Znam ih kurac! Setio bih se možda ako sad igra za reprezentaciju. Sad im od reprezentativaca znam samo našeg Karabatića! :D
Хаха, не, не.... Играо је за Портланд Сан Антонио против Звезде 2004 у ЕХФ Лиги Шампиона....
Ау јеботе, знам тог са дредовима, али да ме јебеш сад не могу да се сетим. Био је пргав опасно.
ja od njihovih rukometaša znam samo Remija Galjara ili kako se već izgovara na francuskom. :)
Žak Pežo?
Кад бих знао како, окачио бих слику, сигурно бисте га се сетили....
Menjaj bre gesihte na fudbal ili basket, vidiš da ne ide ovako. :D Upravo tako, Upitniče. :)
Јел ми се чини, или је лик имао неко скроз не-француско име, типа америчко, енглеско, тако нешто?
Ај добро.... Џексон Ричардсон је у питању.... Ево и слике, кладим се да га макар по изгледу знате....
http://cms.eurohandball.com/PortalData/1/Resources/2_cl/1_preview_120px/RICHARDSON_Jackson250.jpg
Једно јако лако, ко је био првак Југославије у фудбалу у сезони 1988/89?
Zvezda.