Блокаде на једном мечу?
Јесте, блокаде на једном мечу. Девет комада ваљда. Како га погоди из прве, алал ти ћуфта.
Лупио сам.... Било или то, или скокови, ал' контао сам да скокове држи Гарнет....
ja ne stigoh da se iznarazmišljam, a već odgovori čovek. :) Aj dalje.
Ja sam bio ubeđen da je nešto zanimljivo... :)
Шта ја знам.... Ај опет НБА лига.... Једно лакше.... Који пик на драфту давне '96 је био Кобе Брајант?
15.
Мање....
7.
13,baksuzni...
Da l' bre nije 15.? 11.? :D A bio sam stoprocentno ubedjen da je 15. opet ne znam zašto... :)
Сад више....
10.
Јесте 13.... Терај даље Упитниче....
12. ako meni kažeš više... :)
Ма рек'о Френку Дребину, само сам спорији мало.... ????? је тачно одговорио....
Igračina bre! jedno lako od mene kao jednog Merengesa... Ko je doživotni počasni predsjednik Real Madrida?
Ди Стефано....
Brzi ste bre mnogo... :)
Di Stefano možda?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Блокаде на једном мечу?
Јесте, блокаде на једном мечу. Девет комада ваљда. Како га погоди из прве, алал ти ћуфта.
Лупио сам.... Било или то, или скокови, ал' контао сам да скокове држи Гарнет....
ja ne stigoh da se iznarazmišljam, a već odgovori čovek. :) Aj dalje.
Ja sam bio ubeđen da je nešto zanimljivo... :)
Шта ја знам.... Ај опет НБА лига.... Једно лакше....
Који пик на драфту давне '96 је био Кобе Брајант?
15.
Мање....
7.
13,baksuzni...
Da l' bre nije 15.? 11.? :D A bio sam stoprocentno ubedjen da je 15. opet ne znam zašto... :)
Сад више....
10.
Јесте 13.... Терај даље Упитниче....
12. ako meni kažeš više... :)
Ма рек'о Френку Дребину, само сам спорији мало.... ????? је тачно одговорио....
Igračina bre! jedno lako od mene kao jednog Merengesa... Ko je doživotni počasni predsjednik Real Madrida?
Ди Стефано....
Brzi ste bre mnogo... :)
Di Stefano možda?