Спортски квиз

1. Bravo, Grifine, zakucao si! Bendtner je. :)

2. A rekao bih sistemom eliminacije, mnogo si pomogao realno. Ali čim si rekao da je Persi izmislio fudbal za ovog, znači milisekunda - Bendtner, inače u užem krugu mojih prijatelja poznatiji kao Bandera. :) Aj sad jedno jebano, čuvam ga još od popodne. Koja su 2 vrhunska napadača rođena na isti datum. Inače, zemljaci su i obojica su se relativno skoro okačili kopačke o klin... :)

3. * Inače, ide upitnik posle upitne rečenice, jeb'o me pas nepismenog... :)

4. Зидан и Макелеле?

5. Један је гарант Роналдо, који је рођен 22.9. као и један мој ортак. Други може да буде Ривалдо, ако је уопште завршио каријеру, м?

6. Gesihte, budi pažljiviji na času. Zemljaci su. Ovaj je Italijan, a ovaj drugi Alžirac sa francuskim državljanstvom. :) Evo pomoći, Evropljani su.

7. Ривалдо је у Сао Паулу.... Још он игра, а у менаџеру к'о да је 10 година млађи има оцене....

8. Знам, видео сам па сам променио....

9. E, stvarno me jeb'o pas ovako nepismenog...

10. Makelele napadač, ne bih rekao... :) Aj da ne dužimo, teško je stvarno. Holanđani su obojica.

11. Како су то земљаци, кад је један Италијан, а други Алжирац тј. Француз?

И зашто сви помињу Макелелеа кад си рекао да су нападачи?

12. Бергкамп и Ван Хојдонк?

13. Промакло ми и да су нападачи....

14. Van der Sar i još neki.
    edit: Svaka mi čast, pravog napadača navedoh. xD

15. Браћа Де Бур? :) Франк и Роналд?

16. Grifine koga ti jebeš čoveče? :D

17. Ma to sam ja malopre napisao... Ni jedan ni drugi... 'Ajde bre, obojica su legende. Ne mogu više da vam pomognem, bilo bi stvarno mnogo. :)

18. i meni promaklo da su napadači. :)

19. Клајверт и Макај?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.