Спортски квиз

1. Gesihte, jednog si pogodio... :)

2. Клајверт и Овермарс, мада је овај други више крило?

3. Koliko se ja sečam, braća De Bur nisu bili napadači, nego je jedan bio štoper a drugi srednjak. Znam sigurno da obojica nisu bili napadači... :) Evo vam datum : 1. jul 1976. :D

4. Brate, van Nistelrooy je još aktivan, ako si na njega mislio. :)

5. Evo, jeste Klajvert, inače moj omiljeni napadač, i pored onog het-trika protiv nas... :)

6. Jaaaoooo, jeb'o me otac blesavi! :facepalm

7. Mislim da si pogodio Drebine

8. Javno se izvinjavam svima što sam zaboravio da je prokleti Van Nisterloj i dalje aktivan, jeb'o me pas da me jeb'o!

9. Клајверт и Хаселбајнк?

10. Hahahahaha! Zaradjuje čovek još pare, boli ga uvo, mada je mogao komotno da okači kopačke o klin. :)

11. Koliko se ja sečam, braća De Bur nisu bili napadači, nego je jedan bio štoper a drugi srednjak. Znam sigurno da obojica nisu bili napadači... :)

Нисам толико знао о фудбалу кад су они били активни... Знао сам да су Мијатовић и Роналдо нападачи, и то је мање-више то што се тиче позиција. :)

12. Cepaj dalje Drebine. Još jednom, stvarno sam indijanac, ali i pored toga je zanimljiva činjenica... :)

13. Ахахахахах!

Имам спремно питање ако хоћете. :)

14. Бога ми, зна Руд још увек добро да га забије....

15. Ljudi, ja moram da palim, pa nek neko drugi postavi pitanje, može Gesihte jer je Klajverta pogodio, kako god hoćete. Pozdrav.

16. Ево, Пеки има питање.... Нек' Пеки пита....

Ај, у здравље Дребине....

17. Ako se Drebin slaže, cepaj Peki, samo nemoj neki hokej, života ti! :)

18. Da vidim pitanje, pa palim. :)

19. Ај овако:

Један енглески тим има надимак "Забављачи", иако су већ познатији под другим надимком. Који је тим у питању?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.