Koji vrsni golgeter, majstor svog zanata, noćna mora protivničkih golmana, čovek koji i kad spava sanja gol, nikad nije postigao nijedan van šesnesterca?
Jebemu mater, moguće da nije ni on, ali nisam mislio na njega. Izvini ako je i tvoj odgovor tačan, ali ne mogu da priznam. Evo ti smajli, tu mejk fil bedr. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Bekam? Mada je on previše kul da bi uradio tako nešto. Ali ja volim da gađam te velike kvote. :)
Endi Kol?
Јесте Форлан. ;) изволи каспере...
Едит: Ко се не сећа... http://www.youtube.com/watch?v=6_A6QHdWcXg
kom klubu je Savo Milosevic svojim golom doneo prvu titulu drzavnog prvaka u istoriji kluba?
Рубину?
izvoli Samhain :)
Који фудбалер је дао 4 гола за 10 минута?
Da nije Martin Palermo?
Čini mi se da je Solsker. Neke tamo davne godine.
Не држи Палермо све рекорде у фудбалу. ;)
Јесте Тулуме, браво.
Jeeee, sad ja.
Koji vrsni golgeter, majstor svog zanata, noćna mora protivničkih golmana, čovek koji i kad spava sanja gol, nikad nije postigao nijedan van šesnesterca?
Inzagi?
Gerd Miler?
Пипо Инзаги?
Едит: Жњи нас претекао.
Жигић је дао Роми... да није Инзаги?
Jebemu mater, moguće da nije ni on, ali nisam mislio na njega. Izvini ako je i tvoj odgovor tačan, ali ne mogu da priznam. Evo ti smajli, tu mejk fil bedr. :)
Raul?!
EDIT: Serem, davao je Raul.
Sereš.
А јбт, кад њих 15 одговори у исто време... Јан Колер?