Ne računajući valjda Olimpijske igre u Rimu reprezentacija SFRJ/SRJ/SCG/RS nije se baš mnogo naosvajala internacionalnih turnira. Ali, pored toga ipak smo i mi umeli da ga ubodemo ponekad.
Turnir se igrao u Indiji. (neću godinu da vam kažem, bar ne za sad). Pitanje je:
Koga smo pobedili u finalu?
mada druga pomoć: ovo što je reko Stiven za raspad Juge je tačno, mada opet neću godinu da vam kažem...evo npr da vam pomognem...reprezentacija nije bila na Svetskom 2010.e
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Хаха, ајде Влајко, пуцај.
Поздрав, Чрч.
Pozdrav, ČRČ...
Momci, ovako:
Ne računajući valjda Olimpijske igre u Rimu reprezentacija SFRJ/SRJ/SCG/RS nije se baš mnogo naosvajala internacionalnih turnira. Ali, pored toga ipak smo i mi umeli da ga ubodemo ponekad.
Turnir se igrao u Indiji. (neću godinu da vam kažem, bar ne za sad). Pitanje je:
Koga smo pobedili u finalu?
Шпанију?
Italiju?
Pazi, nisam siguran da li smo mi nekad nešto osvojili na repka nivou pored ovog turnira u Indiji, i pored te zlatne medalje iz Rima...
Nije. Nije.
Индију? :)
Jesmo omladinsko prvenstvo sveta '87. :)
Da nije Argentina?
Мађарска?
Nije, Dvajte :D mislim na A repku...
nije Stivene, nije Zola...
prva pomoć:
dudučka reprezentacija je to bila tada, mada je danas taj tim (mislim taj koji smo pobedili) pa onako ok.
Нешто ми је познат тај турнир. Чини ми се да је то било након што се Југа распала. Али не сећам се са ким смо играли.
Словачка?
Јапан?
Grčka?
Nije, momci...
mada druga pomoć: ovo što je reko Stiven za raspad Juge je tačno, mada opet neću godinu da vam kažem...evo npr da vam pomognem...reprezentacija nije bila na Svetskom 2010.e
Češka?
Ирска?
Русија?
Nije...al tu ste svi negde...evropska je...
Poljska?
Ма Босна. :)