Спортски квиз

1. Ма Босна. :)

Bravo...evo vam ovde: http://www.rsssf.com/tablesm/millsupsoc2001.html ćitab :)

Pa vidite ko je sve učestvoavo, kog smo pobedili, šta smo zaradili...plus malo ko zna da nas je tad Ilija Petković vodio, inače kao što vidite u linku 2001. godina...

Zola, nastavi...ostali, hvala za trud.

2. Хахаха не лажи да је Босна. :)

На СП 1998, Мијатовић је на утакмици против Холанђана погодио пречку. Ко је тада дао гол за нас?

3. Тачно Двајт. Преузми.

4. Koji američki tim ima najviše titula(osvojenih Stenli kupova) u NHL-u i koliko?

5. Колорадо, 7. Ово лупам, не разумем се у НХЛ. :)

6. Уф, где нађе хокеј...

7. Nije. Aj pomoć: Tim je iz grada na srednjem zapadu. :) A imaju između 10-20 titula.

8. Чикаго Блекхокс, 13?

9. Blizu broj titula, omašio tim.

10. Детроит Ред Вингс, 14?

11. Jeste 11 titula, aj da ne spemujemo džabe. :) Postavljaj pitanje.

12. На СП 1930. на мечу против Уругваја који се завршио резултатом 6:0 за њих, први гол је дат на један бизаран начин. Како је дат тај гол?

13. Је л' оно кад смо ми играли против њих или...?

14. Лопта је изашла ван игралишта, пандур ју је шутнуо назад у терен и Уругвајци постигли гол. Судије ништа нису виделе, наравно.

15. Хахаха не лажи да је Босна. :)

Srećniče...btw, ja mislim da je neki policajac vratio Urugvajcu loptu i on dao gol, a možda i nije? :)

16. Тачно тако Стивене. Изволи преузми. :)

17. Један тим има више титула првака европе, него титула у домаћем првенству. Који?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.