Спортски квиз

1. Роберт Просинечки?

2. Да није можда Бобек?

3. Ne, dosta stariji i svetski poznatiji.

4. Milijaš puši više od Marka Pantelića i poznatiji je ali nije stariji.

Hm,jebiga.Džordž Best.

5. Ne. Nije naš uopšte.

6. Јеботе, како ми није Бест пао на памет.

7. Valjda je Džordž svoje slobodno vreme koristio isključivo da pije. Cigare su ionako za pičke. :)

Nisam na njega mislio. Ovaj nije Evropljanin.

8. Hajde da probam, Maradona?

9. Nije, ali igrali su optrilike u isto vreme. Maradona je mlađi od njega par godina, ali tu je to.

10. Nije. Ovaj ima mlađeg burazera koji je uspeo što ovaj stariji nije - osvojio Svetsko prvenstvo.

11. Da nije Ruben Galvan?

12. Jok. :)

Ovaj je Brazilac, što dalje implicira da mu je i taj mlađi burazer, koji je '94. osvojio, Brazilac. :)

13. Ako je Sokrates prezime, onda nema tog prezimena u brazilskoj postavi 1994. Ili sam ja kopala po pogrešnom izvoru.

Da se i Vlajko igrao, trajalo bi mnogo kraće. On svašta nešto zna.

U svakom slučaju, super pitanje. Na tebi je da sutra nastaviš igru. Laku noć. :)

14. Sócrates Brasileiro Sampaio de Souza Vieira de Oliveira

Raí Souza Vieira de Oliveira

Ne znam šta mu je Sokrates, ime ili prezime. Uostalom, to je kod Brazilaca uvek teško utvrditi. Ali kao što vidiš, on i Rai imaju par sličnih reči u imenu. To im valjda znači da su braća. :)

15. Božo ajde novo pitanje :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.