Спортски квиз

1. :*

ajde postavi neko pitanje, ili ja da smislim nešto :)

2. Daj ti neko, ova moja teško pogađaju. :P

3. Koje zemlje su na drugom i trećem mestu po ukupnom broju zvaničnih rekorda u plivanju?

1.USA
    2. ?
    3. ?

4. Rusija i Australija?

5. Australija i Holandija.

6. Hteo si reći Australija i Nemačka? :))

Pucaj.

7. Pa bilo kojim redosledom :)

Ajde ovako: Navijači kog SFRJ tima su pratili finale Kupa na taj način što su se svi do jednog uspavali od alkohola. Inače bilo ih je samo trojica, a njihov tim je valjda gostovao? Mnogo konfuzno pitanje, al jbg...
    Mali EDIT: Bili su na tribinama, i njihov tim je osvojio kup, ali je bilo nerešeno.

8. Igrali su protiv Zvezde. Neki levaci... pobedili 1:0

Da me jebes ne znam kako se zovu...

9. Pa nije jer sam pitala drugo i treće mesto? a ne treće i drugo.

Crvene zvezde, ti, tvoj komšija Žika i tvoj stric Mile pod Žikinom trešnjom kad ste onomad izneli televizor kroz prozor u sezoni 1988-1989.?

10. Pa nije jer sam pitala drugo i treće mesto? a ne treće i drugo.

Dobro bre, nemoj si Koštunica. :)

Igrali su protiv Zvezde. Neki levaci... pobedili 1:0

Ja mislim da nije protiv Zvezde.

Crvene zvezde, ti, tvoj komšija Žika i tvoj stric Mile pod Žikinom trešnjom kad ste onomad izneli televizor kroz prozor u sezoni 1988-1089.?

Ja sam bre 1988 dve godine imao, a 1089 ne pamti ni moj stric Mile. :)

Btw, bilo je protiv nekog iz velike četvorke, a nije Zvezda.

11. I da oni su bili na tribinama, ta trojica.

12. Ups sad ću da editujem :) btw tako ti zvuči pitanje, fali ti deo "na stadionu" svi navijači mogu da prate finale kupa :) viš zašto su redosledi i detalji bitni :))

13. pa dobro zajebo sam se malo...hvala na upozorenju...

14. Jao kakve ste vi neznalice, pa ni da pokušate da nagađate :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.