Ajde ovako: Navijači kog SFRJ tima su pratili finale Kupa na taj način što su se svi do jednog uspavali od alkohola. Inače bilo ih je samo trojica, a njihov tim je valjda gostovao? Mnogo konfuzno pitanje, al jbg...
Mali EDIT: Bili su na tribinama, i njihov tim je osvojio kup, ali je bilo nerešeno.
Ups sad ću da editujem :) btw tako ti zvuči pitanje, fali ti deo "na stadionu" svi navijači mogu da prate finale kupa :) viš zašto su redosledi i detalji bitni :))
http://www.youtube.com/watch?v=vhWarNa7b2k
:*
ajde postavi neko pitanje, ili ja da smislim nešto :)
Daj ti neko, ova moja teško pogađaju. :P
Koje zemlje su na drugom i trećem mestu po ukupnom broju zvaničnih rekorda u plivanju?
1.USA
2. ?
3. ?
Rusija i Australija?
ne
Australija i Holandija.
Nemačka i Rusija.
Nemacka i Kina?
Ne
Ne
Ne
Nemacka i Australija
Hteo si reći Australija i Nemačka? :))
Pucaj.
Pa bilo kojim redosledom :)
Ajde ovako: Navijači kog SFRJ tima su pratili finale Kupa na taj način što su se svi do jednog uspavali od alkohola. Inače bilo ih je samo trojica, a njihov tim je valjda gostovao? Mnogo konfuzno pitanje, al jbg...
Mali EDIT: Bili su na tribinama, i njihov tim je osvojio kup, ali je bilo nerešeno.
Igrali su protiv Zvezde. Neki levaci... pobedili 1:0
Da me jebes ne znam kako se zovu...
Pa nije jer sam pitala drugo i treće mesto? a ne treće i drugo.
Crvene zvezde, ti, tvoj komšija Žika i tvoj stric Mile pod Žikinom trešnjom kad ste onomad izneli televizor kroz prozor u sezoni 1988-1989.?
Dobro bre, nemoj si Koštunica. :)
Ja mislim da nije protiv Zvezde.
Ja sam bre 1988 dve godine imao, a 1089 ne pamti ni moj stric Mile. :)
Btw, bilo je protiv nekog iz velike četvorke, a nije Zvezda.
I da oni su bili na tribinama, ta trojica.
Ups sad ću da editujem :) btw tako ti zvuči pitanje, fali ti deo "na stadionu" svi navijači mogu da prate finale kupa :) viš zašto su redosledi i detalji bitni :))
pa dobro zajebo sam se malo...hvala na upozorenju...
Jao kakve ste vi neznalice, pa ni da pokušate da nagađate :)