Спортски квиз

1. meni nije jasno sto stalno nekog nazivaju necijim bebetom, ko da je taj bebeto jebemliga sta bio... inace mozda je Jordan Lečkov :)

2. Ma Lečkov je za njega fudbal izmislio...taj jadnik bugarski Bebeto je igrao u Partizanu, jes da je na dve utakmice samo igrao, al ostavio je neizbrisiv trag :)

3. e, da stvarno, i taj Bebeto nije bio neki :)

4. Мислиш на овог Бебета?

Прође брзи воз док ја ово написах. :)

5. ahahaha, na toga, ima na netu onaj čuveni Bjekovićev dnevnik, pa mi pade na pamet. Bravo, pucaj, Zola!

Nastavljajte ljudi, zdravpo!

6. E da ga jebem, dsad sam video Tulumov komentar...dogovorite se vas dvojica...mada bi reko da je u prednosti Tulum...nastavljaj, Tulume...

7. Изволи Тулуме.

8. Izvin'te, ne pratim baš.

Neka postavi neko drugi, ne pada mi ništa pametno na pamet.

9. До које фазе СП је Северна Кореја најдаље стигла и која репрезентација их је победила у том мечу?

10. 1/4 finale - Euzebiov Portugal? :)

11. Јесте, то је тачно. Иначе, урбана легенда је да су Португалци украли из свлачионице Северне Кореје флашице са "водом", па је због тога и Португалци победили. :)

12. Aj sad ovako... Do koje faze SP-a je Južna Koreja najdalje stigla i koliko sudija im je u tome pomoglo? :))

13. 4. место, 2002. године, а ајде да кажем 3 судије. :)

14. 4. мјесто 2002. год, двојица судија :)

15. Tačno, 4. mesto. E sad, ne znam kako da računam sudije. Aj po jedan glavni za utakmice sa Španijom i Italijom. Tako da je ak bars pogodio. :)

16. Кога су звали "Карпатски Марадона"?