Ma Lečkov je za njega fudbal izmislio...taj jadnik bugarski Bebeto je igrao u Partizanu, jes da je na dve utakmice samo igrao, al ostavio je neizbrisiv trag :)
Јесте, то је тачно. Иначе, урбана легенда је да су Португалци украли из свлачионице Северне Кореје флашице са "водом", па је због тога и Португалци победили. :)
meni nije jasno sto stalno nekog nazivaju necijim bebetom, ko da je taj bebeto jebemliga sta bio... inace mozda je Jordan Lečkov :)
Asen Nikolov?
Ma Lečkov je za njega fudbal izmislio...taj jadnik bugarski Bebeto je igrao u Partizanu, jes da je na dve utakmice samo igrao, al ostavio je neizbrisiv trag :)
e, da stvarno, i taj Bebeto nije bio neki :)
Мислиш на овог Бебета?
Прође брзи воз док ја ово написах. :)
ahahaha, na toga, ima na netu onaj čuveni Bjekovićev dnevnik, pa mi pade na pamet. Bravo, pucaj, Zola!
Nastavljajte ljudi, zdravpo!
E da ga jebem, dsad sam video Tulumov komentar...dogovorite se vas dvojica...mada bi reko da je u prednosti Tulum...nastavljaj, Tulume...
Изволи Тулуме.
Izvin'te, ne pratim baš.
Neka postavi neko drugi, ne pada mi ništa pametno na pamet.
До које фазе СП је Северна Кореја најдаље стигла и која репрезентација их је победила у том мечу?
1/4 finale - Euzebiov Portugal? :)
Јесте, то је тачно. Иначе, урбана легенда је да су Португалци украли из свлачионице Северне Кореје флашице са "водом", па је због тога и Португалци победили. :)
Aj sad ovako... Do koje faze SP-a je Južna Koreja najdalje stigla i koliko sudija im je u tome pomoglo? :))
4. место, 2002. године, а ајде да кажем 3 судије. :)
4. мјесто 2002. год, двојица судија :)
Tačno, 4. mesto. E sad, ne znam kako da računam sudije. Aj po jedan glavni za utakmice sa Španijom i Italijom. Tako da je ak bars pogodio. :)
Кога су звали "Карпатски Марадона"?
Стоичков?
He
Хаџи?