Спортски квиз

1. Јесте :) Преузми,ја идем да спавам :)
    Лаку ноћ! :)

2. Од које године и у којој лиги је уведено правило да се пoбеда бодује 3 бода?
    Екстра питање: Од ког СП је почело да се примењује ово правило?

3. Recimo od SP-a '70.

Za ligu nemam pojma.

4. у Премијер лиги је прво то правило уведено, негдје од почетка деведесетих или краја осамдесетих

5. Погодио си лигу, али време ниси баш погодио.

6. Znam da je u Engleskoj. Ne znam kada.
    A SP je 1994. ako sam ja dobro razumela acu stojanovića kad je nešto pričao o grupi F valjda

7. е јебига. знам да ми је тад увијек било чудно како њихови клубови скупе и по 80 бодова, а код нас једва 50, и онда ми је неко реко да је код њих побједа три бода. лупио сам то за вријеме

8. Чрч, погодила си за СП, а сада још да погодите и годину. :)

9. :klanjaseacistojanoviću:

hmz... 1980. ili 1985. ?

10. Била си близу са првом годином. :)

11. 1979? 1981? :P
    moj konačan odgovor je u stvari 1980 +/- 2 :D

12. 1981. :)
    Можеш наставити.

13. woo hoo :)))

Kada je ostvaren juniorski rekord u atletici koji je i dalje u vlasništvu naše zemlje?
    U kojoj disciplini i koliko iznosi :)

14. Да није Шпановићева?

15. Dragutin Topic,skok u vis,2.37,Plovdiv,1990.

16. Ово је мој домет. :)
    Не разумем се баш у јуниорску атлетику. :)

17. Brown a kako ti to znaš? :)

izvolite postaviti pitanje
    :)

18. Sportski zaljubljenik...
    Kako se zove bokser koji je naneo prvi poraz Majku Tajsonu i kada se to desilo?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.