Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja sam kralj ko Šaban.
starija...mora da je neka crnkinja što je i trčala šprint discipline...al se ne mogu setim ovako :)
Nije crna,osim mozda u dusi,ali to je vec intimna sfera,tu ne zalazim...bila je iz komunisticke zemlje.
Ja sam našo, al dopuštam Tulumu da upiše u gugl "long jump world record holder" može, a i ne mora da doda "woman" :)
ephrame, izvini, malo da ga zajebavam :)
Šta bi sa kvizom? Ajde Vlajko prekopiraj iz nekih tvojih izvora, znamo da to voliš. :)
Evo da postavim ja jedno fino
Koji argentinski fudbalski reprezentativac ima prezime koje, po nakaradnom izgovoru prepodobnog komentatora javnog servisa - gospodina Predraga Strajnića, neodoljivo podseća na izraz koji naš narod koristi kao sinonim za poveći, da ne kažem glomazan, muški polni organ(tzv. močugu) ???
Demikelis. :)
Ma nije brate, jebem te u logiku. Fora je što Strajnić pogrešno izgovara.
Vrtim sad fudbalere argentine, ni jedno prezime me ni malo ne asocira na nešto što ima veze sa močugom :)
Idi, bre, u kurac, lupio sam prvog što mi pade na pamet. Strajnić ionako skoro svakog pogrešno izgovara. :)
Pa nije on baš standardan. Obično uleti kao zamena. A vrljaj je kao kurac. Da mu nema Maradone, mešao bi malter u Parmencu. Teško da bi ga koji drugi trener zvao.
Ja samo Ephramu da odgovorim: Galina Čistjakova...
Huan Karlos Veron :) (jebem li ga, ja mislim da je ovo Strajnić izjavio)
Ma nije bre. Taj ima normalno prezime, ali je Strajnić ubacio jedan samoglasnik gde ne treba, pa mi to bilo smešno. :)
Ček, ček...gugl :)
I kakav si... i močugu tražiš na guglu. :)
Grofe šta ti radiš nas stvarno ne zanima :)
A Tulumbac svaka čast na pitanju, sad mi padaju na pamet neki razni sinonimi za močugu koje pokušavam da uklopim u neko argentinsko prezime :))
ahahahahaha...mene na tu močugu jedino podseća Kun Aguero...kad bi neko reko: Kur Aguero :) mada ja kad čujem za onu stazu na F1 Manji Kur...umrem od smeha...jel Aguero...ma Tulum je namerno stavio neko pitanje koje ne mogu da izguglam na brzinu :)
To sam ja i hteo, da se zamislite. :))
Inače, taj izraz ne znam koliko je raspostranjen. Ja sam ga često koristio u definicijama, pošto baš kul zvuči. :)
Nama, kao klincima, su bila smešna prezimena Buručaga i Troljo ( bar su ga tako izgovarali ), al su njih dvojica kidali uz Maradonu. Gutijeres? Mada, on je više posledica močuge. :) Samo lupam.
Hahhahahahaah, Gutijeres, hahahahaha. Al' si ga odvalio. :))
Jooooooooj, kako sam se ispalio. 'ladno sam ga pomešao sa nekim Argentincem, a ovaj lik je u stvari Urugvajac. Hahahaha, koji sam kreten.
Stvarno se izvinjavam, mora da sam sagoreo po glavi.