Спортски квиз

1. Odoh na spavanje,ako niko ne odgovori dajem odgovor ujutru.

2. Ivander Holifild, jedino sam za njega čuo :)

3. Nije Holifild,prvi poraz je bio ranije,bilo je to ogromno iznenadjenje.

4. znači, kad je već Tale ime napravio...ajd opet da pokušam...

5. počinje mu prezime na Mc...? crnac sa škotskim prezimenom?

6. Mislim pojma nemam o boksu, ali ipak me je ovo pitanje nateralo da malo guglam, pročitao sam za 5 minuta sve šta se zbilo s Majklom krajem osamdesetih...

7. Možda misliš na Pitera MekNilija, Kaspere, taj se tepao sa Tajsona 1995. godine...

8. vrlo moguce, jedino sto se secam je taj slucajni nokaut i mek u prezimenu

9. Ajde jedno pitanje: Koji je najveći uspeh Čehoslovačke na Mundijalima?

10. Dva puta viceprvak sveta,1934. su izgubili od Italije,a 1962. od Brazila.

11. Kako se zove slavni fudbaler koji je bio poznat i po tome sto mu je desna noga bila kraca od leve i sto mu je omogucavalo neverovatne driblinge?

12. E jbg sad, ovo sam pitanje ja postavio na prvim stranama. Daj neko drugo... :)

13. Oki doki,ja sam novi pa nisam video,nadam se da ovo nije bilo do sada...Kako se zove svetska rekorderka u skoku u dalj?

14. E ovo nije bilo...(nema veze, šibaj, nisam ni ja sve strane pregledao, al ovo za Garinču sam zapamtio, jer sam ja postavljao to pitanje)

15. Lebedeva (nje mogu odma, bez Gugla da se setim)

16. Nije Lebedeva,ovo je jedan od najstarijih rekorda.

17. Vlajko, baš si bre šaban sa tim Guglom. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.