Спортски квиз

1. recimo ovo:

U kom gradu, na gostovanju, je Sampdorija ostvarila poslednju pobedu u ligi sampiona 92. godine?

2. Mogu samo da nagađam,
    U Londonu?

3. Joj lupio sam zbog Zvezde... šta sad da vas pitam, kad ste ko enciklopedije :)

4. Koji igrači su postizali golove u derbijima, i u dresu Zvezde i u dresu Partizana? :)

5. jedan je Milko Djurovski verovatno?

6. Jeste... Milko pizda :)
    Ovi drugi su stariji od njega.

7. Šta je bre s ovim kvizom, više se ni u gugl ne gleda :)

8. Evo da ja pitam nešto kad svi ćutu. Koja je jedina reprezentacija dobila zlatnu medalju za poraz u finalu jednog svetskog prvenstva i kad je to bilo i koji sport je u pitanju? :)

9. Pa košarka, na primer Sovjeti.

10. Njet, ni sport, ni reprezentacija.

11. Nain, ni šport, ni reprezentacija. :)

12. U jebo ga ti...hokej, Kanada :) polako ću ja, bar jedno da potrefim... :)

13. Nije ni hokej, ni atletika. E da, ne priznajem slučajan odgovor, mora da se obrazloži zašto su dobili tozla iako su izgubili. :) Inače, mala pomoć, nit je neki levi sport, nit je leva reprezentacija, nit je bilo mnogo davno.

14. Reko sam polako ću...pogodim li bar zemlju ili bar sport, naćiću i adekvatno objašnjenje :)

Plivanje delfin 100m, Felps, 2008.a :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.