Кладионица

1. SUBOTA PREDLOG NAJJAČI EVROPSKI LIGA

MAN.CITY - NORWICH >>> 1-1 3+
    FULAM - MANČESTER J. >> x-2
    SOSIJEDAD - OSASUNA >> 0-2
    NAPOLI - KATANIA >>>>> 1-1 3+
    BRAUN - LEVERKUSEN >>> dp22
    HERTA - ŠALKE >>>>>>> 2-3 ug
    LION - GENGAM >>>>>>> x-1
    Na 100 din, dobitak 116.000 din, a preporučujem neki sistem.

2. AJMO DANAS PO PARE BREEEEE!

3. Имам неки осећај Лион 2-1 :S
    Генгам педерска екипа, урадили 2 "штеле" за мање од месец дана са Евијаном, можда би могли и сад

4. Newcastle - Chelsea 3+
    Fulham - Manchester 0-2
    Hull - Sunderland 3+
    City - Norwich 3+
    Stoke - Southampton 0-2
    WBA - Crystal Palace 0-2
    Arsenal - Liverpool 3+

kvota 53, pa da vidimo

5. Moja dva današnja, biće ih još do kraja dana.
    Čelsi 2
    Real 2
    Arsenal GG
    -----
    - Forest Green v Dartford / (First Half Goals) over 0.5
    - Coventry v Notts County / (First Half Goals) over 0.5
    - Hartlepool v Dag & Red / (First Half Goals) over 0.5
    - Barnet v Kidderminster / (First Half Goals) over 0.5

EDIT: Mislim da bi ovo trebalo doći, proberite:
    Lion 1, Genk 2, Siti h1, Psv 3+, Bajern 3+, Sosiedad 1, Zvezda PIK X, Budućnost GG, Sutjeska 1..

6. Сосиједад је у распаду.
    а бајерн ако већ играм 3+ онда стави и 2, и на псв исто

7. Evo sta ja odigra. Milan x-1, mancenster x-2, lion x-1 za 50 a drugi javor i evian x- x i pandruri x-1.za 50 a treci arsenal, hamburger gg3+, zvezda 1, leverkuzen 2 i bazel 2 za 100.

8. До муда тикети. можда препишем последњи и први

9. Hoffenheim - Bayern gg
    Hamburg - M.gladbach gg
    Arsenal - Liverpool gg
    Milan - Fiorentina gg

Квота 6

Newcastle/gol - Chelsea
    Lyon - Guingamp/gol
    Sochaux - St.Etienne/gol
    Sevilla - Celta/gol

Квота 4,5

Newcastle - Chelsea(p/k) X/2
    Fulham - Man.Utd(p/k) X/X
    Arsenal - Liverpool(p/k) 2/X

За 10 центи, квота 277 (одигро још сличних 4 за по 10 ц)

И овај Газимудов. Нисам пуно улаго, јер је чупање на ввину...

10. Meni je ovaj prvi favorit. Jer svi su u krizi a svima treba ocajnicki pobeda. Tako da mislim da ce da bude 0:0 i u drugom da daju po jedan gol. Tako da moze i za 20 dinara da se baci na sve tri da pobede 1:0 favoriti ili nesto u sistemu.

11. Evo kako cu ja danas da uzmem pare mozzartu. Prvo ovako:
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-5219843-1132
    Pa onda ovako:
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-4773099-1132
    I na kraju vadjenje tukija i samaranje radnica:
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3529941-1132

Posle idem do BalkanBeta da uplatim single na derbi 7+, kvota 50, za 50 dinara.
    A sad kad nesto pogleda, sa ova tri tiketa napravi se jedan koji ce sigurno da dodje a naravno nije uplacen

Milan II2+ @2.0
    Aston Vila X2 @1.68
    MZT h2 @1.85
    Olimpija H2 @1.85
    Derbi II2+ @2.4

Ukupna kvota oko 28. Eto, to ce da dodje a necu da uplatim!

12. Nzm na koju je foru kvota na Radnicki sa Solnokom 1,70?

13. SAd dosao da kazem da nisam video radnicki, dvojcetina ko kuca, solnok je raspad.

14. Mada tekme sa kvotom 2.30/1.70 u mozzartu imaju "nesto". Mislim da su te tekme najbolje zamaskirane kvotama. Trebao bi Radnicki da dobije ovo, nzm ko moze da im pravi problem, Warren? Ubice ih Radnicki ispod kosa.

15. Eo ovako pošto nemam kinte ide sledeće.

TIKET 1
    Olimpija 2 2.85 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Radnički 2 2.1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Genk 2-2 2.35
    Lion X-1 4.7

3/4 0.50 €

TIKET 2
    Manča 2i t2 2+ 1.85
    Siti 1-1 i 3+ 2.05
    Sautempton 2 2.35
    Partizan 2 3.00
    Sent Etjen 2 1.85
    Herta gg3+ 1.85
    Napoli 1 i 2+ pp 2.8
    Real 2-2 i 3+ 1.82

0.5

TIKET 3

Siti 1 i t1 2+ 1.38
    Bajern 1 i t1 2+ 1.48
    Arsenal gg 1.57
    Fiorentina daje gol 1.4
    Psv 3+ 1.35
    Napoli 1-1 1.65
    Real 2 i t2 2+ 1.35
    Porto 2 1.33
    Sporting 1 1.4

0.5

Sa ovim tiketima sam batalio kladžu

16. Posto vidim da ste mnogi stavili 2 na Olimpiju, posto dosta pratim Aba ligu, mogu vam napisati neku moju analizu ovog meca.

Igokea je dosta dobar tim. Odlaskom Amerikanca i Kanadjanina, odnosno dolaskom Gordica, poceli su da igraju nesto sto lici na proslu sezonu, kada su iznenadili sve. Gordic je preuzeo ulogu Joksimovica od prosle sezone. On i Jorovic su motori ekipe, zaista dobri igraci za Aba ligu. Gordic prodorima zatrpava kos gostiju, a Jorovic za svoju visinu ima sasvim solidan sut. Ako njih krene, tesko da ce Olimpija imati sanse. Od Pavkovica se mnogo vise ocekivalo, ovo sto do sada pruza je, u najmanju ruku, slabo. Sa klupe svezinu unosi Stemberger. Ima meku ruku sa trojke i poludistance.

Olimpija, dosta lose su usli u sezonu i jedina su ekipa bez pobede. Gledajuci njihov roster, pa igru u nekim mecevima ove sezone, to nisu zasluzili. Izgubili su dosta meceva na jednu loptu ( Siroki, Zvezda ), i sad su tu gde jesu. Joksimovic kada dobro odigra, dobro igra i Olimpija. Danas igra protiv bivseg tima, pa se ocekuje da bude dobar. Da je Igokea zadrzala Adamovica, verovatno se Joksimovic nebi naigrao, ovako, ne vidim ko moze da ga sacuva tako dobro. Tu su i Ameri, kojima ako se igra, mogu da budu sasvim solidni i da donesu prevagu u korist Olimpije...Omic takodje ume da bude jako dobar. Gailijus uzima dosta suteva i ume da pogadja dobro. Oekuje se i da Salin, jos jedan dobar suter, odigra mnogo bolje nego do sada.

Ja mislim da je Igokea bliza pobedi, ali za ovu kvotu se svakako isplati igrati 2.

17. OJ JEBEM TI BEGOVIĆA.

18. Šta se desilo, golman dao gol?!

19. Ladno ga dao, imal gdje snimak ja trazim al nea

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.