Кладионица

1. Sta sam vam rekao za viljareal danas. Spavas li mirno papet mastere?

2. jebem li ti nijang detence u pičku

3. Dobija Milan opušteno.

4. Rasni jebem i tebe i stutgarta i hanovera, pa ovo samo meni moze da se desi

5. Jebo mater ako ikad vise poslusam ovu degencinu

6. Zapeo Hanover da preuzme 2 mesto u ligi jbg.

7. Znaci sad sam odigrao jebeni Al Ahly i jebenu nemačku drugu ligu i nikad vise nista osim prvih liga evrope ukljucujuci i pre tri engleske. Ako dodje SP na Bolton, i gg na romu a viljareal je vec dosao 2+ pojescu muda svoja... kako covek zna da pogodi sta ce doci 3 puta ili 10 puta, ali ne zna da izbegne jebenu jednu tekmu koja ce ga oboriti

8. Somi ne moze se igrati gledajuci statistiku, ako nisi licno pogledao par tekmi ili bar ispratio ma lajvskoru nema od toga nista

9. Statistika je kao bikini, otkriva sve a ne pokazuje ništa.

10. Brate ponedeljak je sranjčuga ponuda.
    Mada ja nisam prosao zadnjih 15 tiketa.

11. Jos nisam imao ni keca nego 1X&2+.
    Bolton 1 - 1.7
    Viljareal 2+ - kvota 1.4
    ______
    2.38

4x nedeljno povezati dve sigurice na 50 evra i bog

12. Somi ne moze se igrati gledajuci statistiku, ako nisi licno pogledao par tekmi ili bar ispratio ma lajvskoru nema od toga nista

Ahahah ne seri brt pls

13. Ja skoro probao onaj psetov sistem, nabacam tri igraca u poenima plus minus, i tako nekoliko tiketa. Al ono, na srecu. Nisam ni jedan prosao.

14. Pa evo ti primera, neko npr vidi junajted odigrao kuci 5 remija totenhem u gostima 5 remija, i jedni i drugi mahom 1:1, i sad statisticari odigraju X ili tr: 1:1 a ono kurac, doslo iz 1 u 1, pogba prečku pogodio

15. Ćilmaro nije to ništa, kad smo igrali finale u košarci ja igrao sve srbe manje poena a amera jednog vise, ne mogu da se setim koji je, na D nesto ja mislim centra igra i doslo mi. Jedini ja i kum navijali za amere od cele kladionice

16. Koliko je ovo nekad bila dobra tema, slava joj

17. Shomy23
    Najsladji keš je keš dobijen ponedeljkom, a ovog ponedeljka keš doneće tiket ove sadržine:

Bolton 1
    Fiorentina gg
    Roma gg
    Štutgart 1x&2+
    Viljareal gg
    Viborg 3+

kvota PRE LJE PA = 30

http://i.imgur.com/f9wIheI.png

миша анализира и анализира и убоде 2 од 6, александаркг нубина највећа одигра све контра и убоде 4 од 6, није пуно требало, болтон се распуцао неочекивано, а сасуоло га увалио кад је било решено, па треба ли даље причати шта?

не, није то баксуз, баксуз избаксузира једну. рећи ћу вам ја шта је то. то је
    Н
    У
    Б
    И
    Н
    А

у праву је био армин. али ћу преписати евролигашки од тебе за наредно коло, да се не љутиш <3
    пријатељи се ипак морају поштовати.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.