Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
naravno da ćeš prepisati od doktora evrolige, nisi ni ti budala da se odrekneš lakog keša <3
pičko
https://s28.postimg.org/4aa9ano5p/covek_gori.jpg
posledice igranja kladionice
Coa koliko para mesecno trazis od vukajlijasa da ne postujes na ovoj temi hahahahaha salim se
ajde bre bežite daunovci jedni, jbt, da li je realno da svuda svoju daun sluz morate pustiti
naravno da ćeš prepisati od doktora evrolige, nisi ni ti budala da se odrekneš lakog keša <3
верујем у тебе за ово коло, имам утисак да ћеш пробрати лепе ствари с ових неугодних утакмица, прошло коло си кикснуо (као и сви, баш очај), сад је ред да намакнеш једну лепу квоту 40, таман ми толико треба.
али преписаћу уз твоју дозволу само, пријатељу, вечерас ниси дао и ево шта се деси... РАСКОЛ.
еј, јебени лабокв постује и ђубри својим присуством ову свету тему, дође рин, и остали, па нема смисла стварно, космајац реагуј.
kako sam bre kiksnuo, dao sam vam kvotu 30 u četvrtak
а ја сам мислио да је то био онај претходни четвртак. онда си у петак кикснуо, пребацио сам се изгледа. опрости, друже, и занемари и овај инцидент од данас, то је било само брањење части, превише сте се исхијенисали у пар дана на мени, надам се да разумеш. ја сам као свиња против кангала, само се браним, ништа напад.
haha nema armina sad ce jos malo 24h od kako je napustio temu
I sta si postigao ovim printom?
U brt papet kako te usro..
Nije to ništa brt, znaš kako je jedan moj ortak usrao nekog lika
i ja sam se zapitao koja je poenta ovog printa a onda sam se setio da je bane malouman
Индиана - Шарлот тачно може на обе стране.. мада некако бих пре на Индиану. Традиција на страни Шарлота, али играју 2 утакмице заредом на гостовањима, а ови две кодкуће.
Indijana proslu nadoknadila fazon -15 protiv Portlanda Dzord bio poludeo, ne znam jel moze dve za redom a Sarlot je dobar..
pocivaj u miru Кладионица
danas ko za inat se nesto jebao po gradu i samo iskacu logoi mocarta, ali izdrzao sam prvi dan, odavde cu lako
1. januara se igrala obavezno premijer liga, posle doceka nista lepse, ali od prosle god ja msm, a evo i ove igraju tek 2. tako da su i to usrali, ali eto 2. januara se vracam bar na kratko da se osvesta 2017.
jedini izuzetak ovome gore jeste izlazak singla Izvini tata u izvedbi Maye Berovic naravno, kada se mora ispostovati jednim tiketom naravno, pod uslovom da uzadje pre 2. januara naravno
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2929#post_3660280
Najbolje bi bilo da uopste ne znas ni ko je sta igrao ali eh to je utopija
Arm, zajebi ovo ne treba ti to u zivotu nema para bez motike batali kladjenje kao i ja veruj da sam novi covek
E kad je sledeca crvena tackica?