Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
E da, ovo je bila najjacs tema ikada igde al eto sve sto je dobro mora da dodje neko da usere. Dosli dauni da sire sluz daunovskz i govno sada braco aj nek neko otvori temu kladza i navede u naslovu sve koji smeju da pisu u suprotnom ban pa da pricamo ko ljudi. Ko one debilcine lorfovi pisenja sto su imali twmu pa sami pisali e tako isto sada mi osim sto smo mi neretardi a oni su retardi
ps molim te dodaj me, znam ponesto o materiji
Nemas pojma realno
Danas imamo marku za uplatu, krece BOGAĆENJE
Ps napravi tipster temu da se ogledamo. Bice zanimljivo
Napravite takmičenje do NG, svaki dan po 3 tipa obojica. Ko izgubi ovaj drugi ga tovari.
Ja sam mislio stvarno na neko interno tipster takmicenje gde mislim da bih usao u prvih 6 sig
Haha, o ovome ce svijetle gusle pjevat, napravice ps sig nije on kukavica da bjezi s mejdana
Evo organizujem. Ko se prijavi danas ucestvuje pocinje sutra u podne. Mozemo i u pare i bez para pa uz prijavu napisite dal ste za u pare ili ovako
Cek samo vas dva ili?
Ja sam spreman za sve ako ide po ovom principu. 3 tipa dnevno, pogodjene kvote od tog dana se sabiraju. Ko na kraju ima najveci zbir pobednik je.
Da vidite da nisam nub u kladjenju.
Prijavljujem se, svejedno kako god resite.
најјаче такмичење икада сиг.
Rasni oces mozda da se prijavis i na sahovski turnir, jos jedno polje gde mozes dokazati superiornost u odnosu na neke sto sumnjaju u tebe
Ne znam da igram sah al za 3 dana bi vas sve derao da naučim.
Dal debilkoi svaku temu moraju upropastiti jbt
Bombas, rasni i labokv tri daun musketara
Otvorite takmicenje
Otvoreno je, nek se prijavi ko zeli. Pravila cu vam reci naknadno a trajace do nedelje u ponoc(ili ponedeljka ujutru zbog nba)
Prijava!
Prijavljivam se ja tipster