Кладионица

1. U koliko para?

2. Da imam pare ne bi se kladio

3. а ево, видимо и неки се плаше такмичења. пс, отвори нову тему да се мишо не узрујава.

4. A znaci ocete samo ovako...ok mora smislimo nesto, npr pobednik banuje takmicara po izboru uz zadnjeg na takmicenju koji je automatski banovan. Mesec dana, nema duplih

5. Evo truc ce da odradi to sa banovima ako vec nema muda da se takmici a znamo svi da je voleo i on da baci po koju opkladicu i prati kosarku

6. Ajde somika, rasni ce vrv biti zadnji ali treba i da pobedimo da banujemo i bombasa

7. Može brate, minimum 3 kvota, može singl, može 10 utakmica sa 1.10 kvotom, kako god odlučite, protiv bombasa bih voleo da se borim, ako ga dobijem da ga više ne gledamo ovde, ako puknem neka sam izabere sankciju za mene, eto to je moj izazov.

8. Evo truc ce da odradi to sa banovima ako vec nema muda da se takmici a znamo svi da je voleo i on da baci po koju opkladicu i prati kosarku

то је истина, још сам у плусу са онлајн налогом, радо бих учествовао. али модератор не може да буде банован, пробао сам да банујем космо и не може никако. а глупо је да ја будем задњи нпр. иза расног, па да нико не буде банован, лол.

9. Važi izazov za sve padavičare što kaljaju ugled ove svete teme

10. Nemojte banove. Em sam tek sad izasao iz bana, em je tad zimski raspust.

11. и пс, дај правила на дискусију, бар неколико сати да се дају амандмани да буде занимљивије.

12. Ban ako promuvaš glavu ovde ikad.

13. Dajte nešto sa avatarom fazon neki. Tipa ja sam pička.

14. Nemojte banove. Em sam tek sad izasao iz bana, em je tad zimski raspust.

па само немој бити задњи, јбг. и немојте за светог николу ако николас слави.

15. Shomi ja juce pao tiket, kvota 900 i nešto, ti pao tiket 30. O čemu pričamo?

16. расни, какав си ти кладионичар ако не мислиш да си најбољи? ако мислиш да можеш да будеш задњи, немој ни да учествујеш.

17. Zimski raspust..da posle ces reci nemojte sad mala matura, e sad imamo prijemni ma daj, ako si na turniru prihvati pravila turnira i budi musko

18. Ajde bre beži degenko u kurac

19. Shomi ja juce pao tiket, kvota 900 i nešto, ti pao tiket 30. O čemu pričamo?

хахаха, расни 30 пута бољи кладионичар.

20. Poništavam prijavu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.