Pre mislim da će ova tri igrača koje sam uzeo omanuti, ili jedan od njih za poen, ako sam baksuz.
Edit: Uzeo bih i tu trojicu, ali tea već imam minus od jutros pre nego što se znalo da nema džeksona, datomeu visoka granica u sokeru, a na goreg dragića da bacam pare... Neka.
I odigrao opet onaj u opkladu, s drugim drugom, da i njega odeljem, al' tu su lupetanja uglavnom, mrsko mi je da pišem, ovaj gore je dovoljan jer je dobitan.
ja sam inače planirao da stavim datomea manje. ne trpi żoc onu njegovu odbranu, x puta ga je isterao posle dva min u igri ove sez. još i kalina igra odlično
Haha, ja sam stvarno hteo od tebe da tražim pet igrača da prepišem od svakog, sad čekam i lečkog da izbaci svoje.
A moja dva, pa eno ti gore tiket moj pa proberi, nijedan mi ne odskače sem možda riversa ali moguće je da on ne zaigra uopšte, i dekolo asistencije 3.5 + ako ne igraš u mocartu.
Daj onda 4, nema lečkog, staviću benijevog (ne šomijevog xd) dragića pored njih, i plajsa, mada plajsa već imam na čini mi se 2 tiketa, a i viša mu je granica u sokeru, al' ko ga jebe, igramo se.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
драгић сад у сокеру на 8.5, још лепше
Da, ali je u sokeru i Datome 10.5, ovo su granice iz maksbeta. Mada mi Dragić i smrdi solidno iskreno xd
сад видим, мада датомеу квота на плус 1.95, па очекујем да то спусте и изједначе квоте, па онда да одиграм.
драгић јебени, није ми јасно да га ико игра, али шта се ја ту питам, испратићу :)
узео сам ипак веселог, курбанова и диблера, шта има да једем говна с осталима, квота 5 округло у сокеру.
Ko sme da se kladi da ću pasti na Tea, Datomea i Dragića?
:D
Pre mislim da će ova tri igrača koje sam uzeo omanuti, ili jedan od njih za poen, ako sam baksuz.
Edit: Uzeo bih i tu trojicu, ali tea već imam minus od jutros pre nego što se znalo da nema džeksona, datomeu visoka granica u sokeru, a na goreg dragića da bacam pare... Neka.
Ja cu ovo resto od coe hahaha
Haha, može!
Evo moje današnje uzdanice:
Hajns 10.5 +
Rivers 11.5 -
Dikson 12.5 -
Fridzon 7.5 -
Doelman 9.5 +
I odigrao opet onaj u opkladu, s drugim drugom, da i njega odeljem, al' tu su lupetanja uglavnom, mrsko mi je da pišem, ovaj gore je dovoljan jer je dobitan.
koliko su u mocartu bolje granice za pluseve. šteta što ne mogu da ubodem ništa. jutros sam stavio
cska 160.5+
teo 15.5+
zoki dragić 8.5+
plajs 8.5+
Šomika kao žar na mojim usnama je Šomika mesto reči samo ime tvoje
lečki brave, daj ti nešto
A sto se ne bi slozili svi za neke da su najsigurniji pa da ja samo te odigram?
I prepisite onaj sa hendikepima od mene obavezno, garantujem da dolazi
ja sam inače planirao da stavim datomea manje. ne trpi żoc onu njegovu odbranu, x puta ga je isterao posle dva min u igri ove sez. još i kalina igra odlično
Ajde beni, daj dva za koje si "siguran"
I to somi
I ti coa(da te ne iskljucujem iz drustva jbg hahaha)
Haha, ja sam stvarno hteo od tebe da tražim pet igrača da prepišem od svakog, sad čekam i lečkog da izbaci svoje.
A moja dva, pa eno ti gore tiket moj pa proberi, nijedan mi ne odskače sem možda riversa ali moguće je da on ne zaigra uopšte, i dekolo asistencije 3.5 + ako ne igraš u mocartu.
Bez skokova i asistencija igram u pinbetu
A sad bez zezanja ja sam sinoc sve koje sam sam stavio pogodio ujebali me beni i nikolas uzeo sam im po 2
Daj onda 4, nema lečkog, staviću benijevog (ne šomijevog xd) dragića pored njih, i plajsa, mada plajsa već imam na čini mi se 2 tiketa, a i viša mu je granica u sokeru, al' ko ga jebe, igramo se.
nemam nijednog da izdvojim, ali evo ti par predloga uz objašnjenje, pa ti vidi:
radulja 9.5+
- nema ko da ga čuva, loše brane p&r
zoran dragić 8.5+
- digao malo formu, odigrao dobro za vikend
slukas 10.5+
- igra odlično, još motivisan protiv pao
svi su pravoslavci takođe, tako da je to veliki plus