Кладионица

1. драгић сад у сокеру на 8.5, још лепше

2. Da, ali je u sokeru i Datome 10.5, ovo su granice iz maksbeta. Mada mi Dragić i smrdi solidno iskreno xd

3. сад видим, мада датомеу квота на плус 1.95, па очекујем да то спусте и изједначе квоте, па онда да одиграм.

драгић јебени, није ми јасно да га ико игра, али шта се ја ту питам, испратићу :)

4. узео сам ипак веселог, курбанова и диблера, шта има да једем говна с осталима, квота 5 округло у сокеру.

5. Ko sme da se kladi da ću pasti na Tea, Datomea i Dragića?

6. Pre mislim da će ova tri igrača koje sam uzeo omanuti, ili jedan od njih za poen, ako sam baksuz.

Edit: Uzeo bih i tu trojicu, ali tea već imam minus od jutros pre nego što se znalo da nema džeksona, datomeu visoka granica u sokeru, a na goreg dragića da bacam pare... Neka.

7. Ja cu ovo resto od coe hahaha

8. Haha, može!

Evo moje današnje uzdanice:

Simon 11.5 +
    Hajns 10.5 +
    Rivers 11.5 -
    Dikson 12.5 -
    Fridzon 7.5 -
    Doelman 9.5 +

I odigrao opet onaj u opkladu, s drugim drugom, da i njega odeljem, al' tu su lupetanja uglavnom, mrsko mi je da pišem, ovaj gore je dovoljan jer je dobitan.

9. koliko su u mocartu bolje granice za pluseve. šteta što ne mogu da ubodem ništa. jutros sam stavio

cska 160.5+
    teo 15.5+
    zoki dragić 8.5+
    plajs 8.5+

10. Šomika kao žar na mojim usnama je Šomika mesto reči samo ime tvoje

11. lečki brave, daj ti nešto

12. A sto se ne bi slozili svi za neke da su najsigurniji pa da ja samo te odigram?

I prepisite onaj sa hendikepima od mene obavezno, garantujem da dolazi

13. ja sam inače planirao da stavim datomea manje. ne trpi żoc onu njegovu odbranu, x puta ga je isterao posle dva min u igri ove sez. još i kalina igra odlično

14. Ajde beni, daj dva za koje si "siguran"

I to somi

I ti coa(da te ne iskljucujem iz drustva jbg hahaha)

15. Haha, ja sam stvarno hteo od tebe da tražim pet igrača da prepišem od svakog, sad čekam i lečkog da izbaci svoje.

A moja dva, pa eno ti gore tiket moj pa proberi, nijedan mi ne odskače sem možda riversa ali moguće je da on ne zaigra uopšte, i dekolo asistencije 3.5 + ako ne igraš u mocartu.

16. Bez skokova i asistencija igram u pinbetu

17. A sad bez zezanja ja sam sinoc sve koje sam sam stavio pogodio ujebali me beni i nikolas uzeo sam im po 2

18. Daj onda 4, nema lečkog, staviću benijevog (ne šomijevog xd) dragića pored njih, i plajsa, mada plajsa već imam na čini mi se 2 tiketa, a i viša mu je granica u sokeru, al' ko ga jebe, igramo se.

19. nemam nijednog da izdvojim, ali evo ti par predloga uz objašnjenje, pa ti vidi:

radulja 9.5+
    - nema ko da ga čuva, loše brane p&r

zoran dragić 8.5+
    - digao malo formu, odigrao dobro za vikend

slukas 10.5+
    - igra odlično, još motivisan protiv pao

svi su pravoslavci takođe, tako da je to veliki plus

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.