imajte na umu i da el igrači koje ovako sebi obrazložim pre nego što i odigram u poslednje vreme uglavnom ne ulaze, dok oni sa zmija koje igram po principu šta ostane, nji pogađam dosta. tako da:
oleson, datome, veseli, papas, šilb svi minus
micov, kalina, tomić plus
PA JEBACEMO KLADZU DANAS ALOOO
došao plamli; voro ne igra peticu nikad, nema šta da mu izlazi tomić na šut
Pa da, plamli bog plusa.
Brt koliko sam ja ispratio voronc ulazi na 5 jbg on ogastin i hajns svi na 5
Došao plamli u prvom poluvremenu, šutirao 5/6 do tad, 6/8, tako nešto.
Koliko ja ne podnosim kalatesa, ne znam što, ali dobro, rajs, micov, kalates i hikman (i njega imam plus negde sigurno) i od benija dragić i plajs. Ok.
Edit: 4 igra, ali neću da ga uzmem sad, ako omaši prva dva šuta - kurac. Neka.
у моцарту на господина Воронцевича плус 2.03 на 7.5
Brate kalates i plamli carecvi najveci uvek u prvom udju u plus nema nervoze a ne ko ajon tele 8 u prvom i ne moze da ufunja jos 3 posle
možda u nekim rotacijama na par minuta, ali četvorku igra. na 5 imaju ogastina, frilenda i hajnsa, na 4 njega, hrijapu, po potrebi i kurbanova plus još neki rusi što igraju po minut. ali u pravu si, to su dve trojke i bacanja i ćao. plus mislim da je dao barsi 15 prošle god.
edit: s tim da je i ogastin 4/5 igrač
Uostalom coa zaobidji voroncevica ionako si 4 trazio
Ako nas je istorija ičemu naučila, to je da će baš taj oko koga se svi vukajlijaši slože da poobara sve tikete :)
Beni, neću da dupliram ove koje su neki ovde spomenuli, iz gorenavedenih razloga, ali imam Gulera asistencije plus na 4.5 i Simona isto plus na asistencije na 3.5.
A voronc samo trojke i gadja i bacanja izvodi, slabo gadja za dva uvek se nesto guzi za faul
Edit: a sut za 3 ima 50% jbg
Ako nas je istorija ičemu naučila, to je da će baš taj oko koga se svi vukajlijaši slože da poobara sve tikete :)
Pa da iskontriramo jebate
ja ovo što sam odigrao malo da ispratim od 6, pola 7 i to je to. ako ne uđe, pauziram el sledeće nedelje duplo kolo sig
Pseto/benisijo tiket:
I ja sam sastavljao sad nesto na brzinu kombinujuci vaše predloge plus nesto po osecaju.
Slukas, kalates i radulja plus.
Galata 1, fener plus poena al manju granicu, rukomet Holandiju minus i Norveška h2.
Visla 2, noric 3+ i brest 1.
Na dva su oko 6 kvote a na jednom oko 8.
Hahah brate, ako au obojica plejevi, ne mora da znači da će se medjusobno čuvati xd
A i Kalates ima manju minutažu sad, ne bih se zaletao toliko sa njim.
Dobro to stoji da ne mora, eto malo nubizma s moje strane ali gledaj na to ovako: rajs siluje i protiv pajsera a zamisli protiv cska
Kalates se mora igrati uvek i svuda jbg
Uostalom ja sam tipove dao ti si tipove dao pa videcemo
Moji tipovi
1 Rajs + (16,5) cuva ga teo jbg
2 Guler ili Micov, ipak guler mozda pre 10,5 11,5 + jer armani jebeni ta tekma ce cela u plus sto posto vidite hendikepe sto sam igrao opet vam kazem
3 Voroncevic 7,5 + (tomic slabo izlazi na sut a 7,5 su dve trojke i dva bacanja sto ocekujem jbg)
4 Gospodin Kalates zvani plus u prvom ne mora da se gleda granica al eto 11,5 +
E jel dosao plamli sinoc?
5 Hikman 10,5 + kakva sansa za ispucavanje ovog gospodina u ovoj tres utakmici