Кладионица

1. Nisam ništa pročitao danas ovde, samo došao da ih ispičkaram kad sam uhvatio par slobodnih minuta, posle ću da čitam tvoju muku. :)

Dakle ne zajebavam, nisam znao.

2. I meni su uterali kurac. Kurcinu. Odigrao jedan ranu vadilicu i prosao ga i onda odigram taj za 40k gde sam ih imao X2 i znao sam samo za penal ovo ostalo nisam znao i nisam ni morao znati ako verujes... Doduse ne bi bilo 40k jer sam milan imao winner ali 27 bi bilo

Onda bi od tih 27 nesto islo na benfiku sa nekim kurcem ne znam koji su al sam ih namerio al jebes ga

3. Uglavnom ovom liku sto je promasio penal zelim sve najgore u zivotu od sada pa nadalje a i nek ceo frankfurt prodje kao onaj sapoenense ili kako vec, eto, nikakav sam pravoslavac.

4. A ide li sta od tih 27 u kucu,djecu imas coce :)

5. Pa lepo sam rekao nesto. Malopre kad sam dosao dao sam zeni onu stotku sto mi ostala pa nek se snadje par dana dok ne uleti nesto jbg. Tj ne sto mi ostalo nego ostatak od onog prvog danas sto je prosao na to sam i zaboravio dok nisam krenuo gajbi pa mi dadose

6. A na 24 slave treba da idem u ponedeljak haha

7. Haha, a majko mila.. Dobro bar neces ostati gladan

8. Pa necu, jescu po slavama xd

9. To sam i mislio, trazi da ti zapakuju nesto za poneti nije sramota, sta za svaki slucaj xD

10. A nije brate, ko se srami ostaje gladan xd

11. Malopre kad sam dosao dao sam zeni onu stotku sto mi ostala

Kojoj? Imaš ih više? xD

Inače gde ste kladioničari, 9 utakmica NBA treba to ispoštovati :))))

12. Redom jebem mater svima a prvenstveno jebem sam sebe u usta sto sam slepac koji igra nerealne tikete.

Dajte za sutra neku dobitnu kvotu 50 leba vam

13. Vadilice sve gore od goreg ima li kraja agoniji

14. i tebe sam sit kladionice dabogda se zapalila

15. 5 dan danas kako ne pišem tikete i do jaja mi je. Bolje nemojte da se kladite više.

16. Pa jevem ti mater dzordz kopile jebeno, koliko nezahvalan lik za kladjenje

17. ишчитао сам данашње постове, јебига псето, појебаше нас на гомилу чини ми се, и мени усрали квоту 30 за 15к семе им јебем смрдљиво.

FaceCleaner
    5 dan danas kako ne pišem tikete i do jaja mi je. Bolje nemojte da se kladite više.

а ово ме прејако смара. супер, е, ви сте се извукли из пакла, ви сте паметни, ми смо зависници, јесте, боље је да се не кладимо, боље је не лагати људе око себе како некад нема пара ни за пиће и гурати сваки динар кладионици јебеној и остати уз мртви телевизор, боље је да не будемо сиротиња него милионери, боље живети сто година као милионер него седам дана у беди, вау, какве мудрости ни буда јебени у бронзи изливен им није раван. ма 'ајде бре.

мислим, није ово ништа лично против тебе, ФЦ, само ми је наишло сад, мрзим оваква поповања и кљуцања у главу јако.

сутра још да се покуша нешто, па ја не знам стварно како не покушати сити - арсенал гг (или гг3+) и ајакс - псв исто то, уз неки наполи рецимо и бајер леверкузен и аукурац красни ако не дође, опет се окрећемо оној нади од 100 динара са 12-15 ЕЛ играча.

18. Vidim da penite nešto ali nisam čitao.

Kao što rekoh danas, svi favoriti dolaze i došli su.

Celzi, Mancester, Atletiko, Seltik i Benfika.

Ja uzeo nesto sitno jerbo sam sve pare potrosio na eksponencijalni rast moga broja jelte. I evo sad dok pisem mi se opet stvara ta ideja da je to dobro i odoh da odigram to jer su tu pare. Imam iljadu i sesto dinara i mugu par ruka da odigram i uzmem pare aj cao.

19. Koj kurac jbt prvo izvlacenje u 8 ujutru a sad jen5 i 30.

20. Kodi zelere kodi zelere...majmuncina majmunska je morao da istera u plus. U gornjem delu me izjebo zeler minus u donjem delu lav minus, gore tri od cetri dole dva od tri nisam pukao jbg neki bedan plus je da je makar zeler bangavi ispostovao pa da i uznem neki kurac

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.