Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
pa mozes naravno
Pa vec sam rekao samo malo upakovano, vezbam suptilnost znas
dobro ti ide
pa ja stavio na prosloj strani pap
Koliko su preružni dresovi armanija, jeb'o ih đorđo.
znam brt al nisi mi napisao svoje cenjeno misljenje o numeri
ako znas, nego zbog pitanja dodajes link, voleo bih da ima u refrenu nesto zarazno da ga lomi, ali bitno je da maya grmi
Veseli majku ti jebem glupu
Veseli je debilčina maloumna, eto.
Ahahaha pa ovaj Veseli je degenerik
mislim da nece hit biti ovo, ni blizu cak jbg
al maya grmi dakako
nema po cemu da zapamtim pesmu osim izvini tata al nebitan je to deo, ali ko zna i pauza sam mislio da je promasaj pa posle se primilo jbg, uglavnom maya se sa dzin i limunada i sedativ oduzila, samo nek nastavi da grmi pa cemo za pesme lako
Sta je uradio veseli?
au pauza ga bas lomi fino arm, na prvo slusanje vidis da ide pesma ne staje... meni se odma primila. A ovo je bas ono sto kazes, ne pamti se ni tekst ni melodija
Kalates 10p pregospodin veliki
Ps dobio je drugu tehničku i automatski isključenje sa utakmice
Klinke, mlađe tinejdžerke ima da odkidaju na pesmu i spot, nabiće brzo nekoliko miliona pregleda. Inače, Milica boginja izdominirala sad na kraju godine.
Makabi sipa, za 5 minuta ubacili 20 poena
E da i ja Veselom jebem mater.
Kako ga ne odigrah minus majku mu jebem a hteo sam :( sad bi judo morao uci u plusa...al imam i fener na tom tiketu sa judom