Кладионица

1. Milica je leybejka Fadjo

2. Iskusno sam preskocio makabi-cska (za sada haha)

3. Tako je. Proglasite Milicu za novu boginju teme i od sutra kreće mlaćenje para.

4. Ajverson već ušao u plus posle nepunih 7 minuta igre, burazer.

A lepa kvota bila na makabi, 2.8 kod mene.

5. Jebote ladno sam upisao voroncevica umesto brata kurbanova. Brt kako jebem ti zasto hteo sam kurbanova keve mi jos se sa valdemarom.sprdam za voroncevica jebote kolko ja nemam srece

6. Ako me samo on ne obori jebite me. Jos mi kaze pogledaj tiket jer sam igrao alternativni hendikep i ja kao ma jok

7. Sam se sebi u usta serem

8. Ne dajte Diksonu više loptu, da l ste normalni, šutnuo ciga 12 puta iz igre, pogodio samo 3, pa prekinite više

9. Jebote okrenula mi je i alternativni hendikep hahahaah pa jebem ti mater sad cu joj glavu otkinuti

10. Au Milice sta mi radis :/

Kakva lezbejka sta pricate

11. Ahaha brate kakve su ovo gluposti, od sudija, igrača, šta je bre ovo

12. Na jednom tiketu cu pasti samo na voroncevica kog nisam hteo na tiketu uopste za 14k(cak ce i ovaj hendikep koji mi je okrenula doci kvota 2,5) a na drugom za 44k cu pasti samo na singltona sa njegovih 0 iz igre jebem ga u prkno jos gledam koga odatle i reko ma ovde mogu samo nekoga minus da gadjam dal veselog ma jok aj plus singlton proslu bio los sad ce da opere. Sam se sebi u usta serem.

13. kolko se naježim kad vidim da rajs ima 5 asistencija u prvoj četvrtini

14. Brt upravo sam hteo to da napisem. 6 koseva su dali on 5as haahahaha

15. Strašno, Šomi, kao da namerno uvek idu kontra. Ajde Singltone na kurac te nabijem, ajde

16. Ето га Синглтон, убацио у брзину. Која му је граница?

17. Hahah odigram jedan tiket sa minusevima, Vonamejker prošao, Nikols nula poena, Navaro 2, Simon 2 i mrtvi Feldin kog svake jebene nedelje jurim plus i koji me konstantno jebe izroka 8 poena za 3 minuta, zajebi ovo sranje jbg

18. U koju ubacio, daj bože da je ovo bar druga, celo prvo poluvreme bio u leru, sad će đavola da izađe. Još vode ubedljivo, ima da odmara posle.
    12.5 granica

19. kolko mi se zgadila kladionica jebeno

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.