Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Fale mi singlton i higins plusevi za 44k
2 шутерска фаула и једно куцање и то је то. Немате бриге, долази Синг сигурно.
Ајмо људино, спаси људима тикете!
Pa da l te Raduljica juri i lupa ti rampu ahaha
Ali moja logika za Sonija Vimsa: ma sad ce da se nalozi jer ga ovi oterali ko govnara i nabiće im 25 poena.
Soni Vims, 25.minut: 0 poena.
исту сам логику имао.
још један жив, као надам се, али курац у суштини.
Ja se nadam da higins da jos 4p sto ce se vrv desiti ali cekam i singltonovih jos 6 sto je u domenu teorije. Jel na terenu singlton uopste?
Onaj tiket sa voroncevicem proslo sve osim njega, za taj sam prestao i da se nadam...
Izašao singlton, vratiće se valjda još malo.
Kod mene makabi h1 (5.5), larkin manje od 14.5 i tomić više od 10.5, ide za sad, sad da vidimo ko će da utera kurac.
larkin
xD
Što da se vraća kad ovi imbecili gube 20 razlike, a igra se nova utakmica za 2 dana
Tešim pseta, haha.
Tomić izašao, makabi i larkin još.
Opet me Frindzon sjebao, dobrodošao na crnu listu
A sta me tesis napisao sam jos pre sat vremena da ce me izjebati. Debil ne stavi kalatesa pregospodina nego singltona. Kao los bio u prosloj pa kad je bio los sta ga guras nisi mu ti majka da ga podrzavas jebo te on
Ovaj fridzon lud lik
Pa da, antonov će da me osemeni, o gospode bože dragi pa dokle ovako
Tebe makar jebe belac ja sam fasovao crnacku kurcinu xd
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2995#post_3667742
'ajde navijajte za ovaj prvi, jako mi treba, pls pls pls
Bogami ide ovo Coino da ga ne ureknem haik plju
A dolazi bre to opusteno sad ce larkin da veze 7-8p