Кладионица

1. To sto igraju bez repese moze samo plus da im bude zar ne

2. Armaniju I Kalnietis ne igra, pored Simona i Dragića koji su povređeni od ranije.

3. Znaci sad su skupina crnaca bez trenera? Xd

4. Meni je Mačvan + najbolja opcija s te utakmice, Makabi dosta loše brani krilne centre

5. Potpis na mlatonijevo (ono iznad o povredama), tačno, može plus na sandersa (iako nije u formi, imam utisak da njega najviše jebe repeša u poslednjih par utakmica jer ga baš ograničava s minutima) i hikmana (ovo jer nemaju bekove jbg, dragić, kalnietis, simon su van, moraće riki da bije 35 minuta).

6. Idemo bre sklapa se mozaik!

7. Daj nek neko izvuce predloge trpate postove ko ludi

by Mlatoni : Macvan +

dalje

8. A coin sanders nista?? Hahaha

I makabi kec je predlog jbg ako nema kalneitisa i simona(pogotovo simona)

9. Selta jaka kuci, ovi losi u gostima. Selta bez povreda, ovima dosta vaznih igraca fali. Plus su i spanci tradicionalno dobri u evropi.

10. Selta i Makabi mu dodje negde preko 2, solidno

11. Sa macvanom skoro 4

12. Kvota da Mačvan vrati konju glavu 4,65

13. A ne sanders, radije bih hikmana ako ide na jedan tiket s mačvonjom, ali ja to ne spajam, odigraću svu trojicu na tri različita tiketa.

Tek ću da zasednem i razmatram pa ću do pola pet da okačim svoje.

14. Mnogo para ću uzeti danas, evo već mi je neprijatno koliko ću uzeti

15. Mlato preko kog sajta pratiš ko ne igra? Eurohupsa?

16. somi mozes da mi sredis ono preko onog tvog druga

17. S raznih strana pokupim, sportando, sa EL sajta iz onih najava utakmica, forumi, tviter

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.