Кладионица

1. Jao našao sam da ispratim arminga jebenog

2. Ja ih jebeno imam na jacem tiketu koji treba da vadi uloge danasnje pa ovo je laz jebena ovo nije losa procena losa sreca ovo je jedna cista jevena laz

3. A voroncevic igrao ukupno 100 sekundi, jebemti itudise sve u picku

4. ima li nekih dobrih prijedora za ligu ojrope?

5. Hahah kakva četvrtina CSKA

6. I onda daju 18 poena za 5 minuta u drugoj pa šta se čekalo

7. Cekalo se da ja primim kurac u dupe onako jako da popizdim i onda da sipaju so na ranu i daju laznu nadu

8. Pa ubaci barem Kurbanova o jebemusuncebaš

9. Hahah kakav smehotres

10. E pa evo,ti moj zivot lako izgleda ne samo,kladionica nego zivot jebeni eto to je to

11. Hahahaha izvini Arm ovo je zaista smesno jos ako si video kako je Dzekson omasio dva slobodna bacanja, vrtela se lopta ko na ruletu i izadje :D

12. Važno je da si nas slatko nasmejao, Armine, osmeh je najveće bogatstvo, hvala ti, druže

13. Ne seri da su bila bacanja

14. Ajde neka neko pogleda ukradene lopte Dekolo?

15. ima li nekih dobrih prijedora za ligu ojrope?

Rostov 1X&2+ kvota 3

16. jbg posto mi niste dali nikakve predloge, odigro sam na svoju ruku rostov - mancho 1x i selta - krasnodar 3+ :///

17. 2 ukradene dekoloa, mada se meni čini da je bilo 3, ali izgleda da sam pogrešio. Ona kad je presekao pas i ona pod košem kad mu je (fitipaldu mislim) iščupao iz ruku, te dve su.

18. Jao ja veselog imam plus majku mu jebem a ovamo se mislim kako je do jaja što je zaradio dva brza faula jer sam ga izbegao na fantaziju.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.