не бих да учествујем у овој лакрдији, преписаћу лечкијев предлог, скаузеров, и фејзклинеров (узео бих млатонијев али 10.5 ми је превише с обзиром да је на 8.5 предложен), а вама срећно.
hahah jaoooo vidi ovo govno, počeo da prati košarku prošle godine, e moj ti, kad je šomi igrao minus na gregora fućku ti si...znaš šta si ti radio...ti si BIO U TATKOVA MUDA
pa stavio sam ti ajversona gomnaru
koji je tvoj ps nisi izdvojio nikoga ?
Gde je Nikolas da udari pečat
makabi 1 ps ?
Ok je meni :)
p.s. je l' to pseto časti tikete? xD
не бих да учествујем у овој лакрдији, преписаћу лечкијев предлог, скаузеров, и фејзклинеров (узео бих млатонијев али 10.5 ми је превише с обзиром да је на 8.5 предложен), а вама срећно.
hahah jaoooo vidi ovo govno, počeo da prati košarku prošle godine, e moj ti, kad je šomi igrao minus na gregora fućku ti si...znaš šta si ti radio...ti si BIO U TATKOVA MUDA
Pretpostavljam da je ovo Psetovo
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3646#post_3728969
jer je napisao
Ali čekaj već njega da vidiš
brate ja se sprdam za bogdana, mada sam ga zveknuo minus al to je sto sam ciganj, nemoj se zaletati :>
onda minus poeni makabi umesto bogdana, ista kvota, ajd uplacujte pre 6
Jel fener 1? Da ga dodam na neki siguritza tiket.
Da
I da moje je makabi minus lecki pametan decko
Dikson 12.5 -
Burusis 10.5 -
Lekavicijus 8.5 -
Andjusic 7.5 -
честитам бошко
E do kurca, odigrao sam Diksona kontra od Nikolasa. Mada sam ga hvatao na 11.5 plus tako da tu još ima nade haha ali na ovom zajedničkom je na 12.5
Mamu vam jebem cska najmrtviju cetvrtinu ikada odigraju fazon i to protiv galate mrtve pa jevem ti srecu ludu
Dobro arm mozda daju 40 u drugoj cetvrtini xd
Aaahahahahh nubina