Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ma tu slobodnu igru uvek daju bedne kvote a i ne znam kako ga nije bilo sramota da ih cima za kvotu pa stavi sto kinti
Mene bilo sramota danas stecu da uplatim 1600-1700 pa uplatio 2000
Pa morao sam da kažem odmah koliko oću da stavim :D
1200 dinara veći dobitak u sokeru na ova tri para, a normalno važe pobede nakon produžetka, i manji hendikep na dalas za 1... Maksbet govno k'o i mocart. (ok biće dobar večeras ako dođe ovo kako treba xd)
Pa i pomislio sam da si ti to pisao, hahah, reko' omaklo ti se u drugom postu "A dali mi kvotu 10" xd
Ma soker je sranje ako igras igrace +
Soker je dobar samo za konacan ishod kosarke i minuse na igrace
Mocart je sasvim solidno los za sve
Hahahahahaha stec to si ti igrao loool
Ceo orlando pobiti
Ćuti bre baksuze jebeni, ćuti
A nije mi se omaklo, vidite da skečujem malo.
Imam fornijea i pejtona a od 15 poena utrpao gordon 11 koga imam minus... A 2 puta zaredom me je jebao plus kad sam ga jurio
Pa da, vi cete sad da prodjete sarlot a ja da pusim kurac sa coinim bostonom pa najbolje i gace da skinem da dam kladionici
Hahahah brate ja često pomislim da izmišljaš te tikete i takav razvoj situacije na njima
Arm gordon ostaje minus. To se redovno desava: kuzmic danas, ulanovas juce...a macvanko sa 0 poluvreme prebacio. Samo lagano maleni
Kažem zbog Arminove prve rečenice, Pseto se ubacio
Hahahaha a nemoj ga brt nije ok meni kad se to desava ja izvilenim
Pa zato i pizdim brate sve neke nerealne situacije..
Mada mi je usao juve na prevaru danas penal u 97. Mada opet ubili su ih trebao kec prelagano da dodje
Brt pa ne možeš da pušiš sa bostonom kad ga i ja imam (mislim da je dvojka ako jokića i galinarija nema, ali mislim i da će galinari da igra), može samo da bude pobeda bostona posle produžetka pa da ti bude kvota 1, a meni 1.6 xd
Ali meni nece biti samo boston kvota jedan nego i minesota evo kao da gledam rasplet na tv-u sada hahahaha
Stec shvatili smo
Sad se opet setih juce cska dade u prvoj najmanje u istoriji kluba pa posle vilene u drugoj i mase 2 bacanja pred kraj kojima bih prosao
Pseto, oš da sklopimo jedan dil za sutra? Imaš 50% ili više, ako proceniš da ti je malo?