Prijava

I svaka tema koju otvori Valsinarb:)

Sem Internet Memea ;)

Ma volim ja njegove teme, nego tražim to za njegovo dobro. da izadje malo i pojebe konačno nešto, pa da se vrati oran i čio:)

Добре су му теме, нема потребе затварати их.

hehehehehe
_______________________________________________________________
dragana mirković je kurva koja se udala za debelog buržuja

http://vukajlija.com/forum/teme/39556-disney-masonski-projkeat?strana=1#post_1838351
Dva puta mi se otvorila , nemam pojma zbog čega , i ima greška u naslovu pa ako vam nije muka...

^uber glupa tema. Koga briga ko je koga pomešao... nelol

Ok... sve sto ste predlozili ima mozda nekog smisla.. Ali zasto ste zakljucali ovu temu http://vukajlija.com/forum/teme/27675-zare-i-goci-fan-klub-vuci-sa-manjace-sel-rajz-agen?strana=23#post_1845090

Tema na kojoj niko nije uvredjen, tema na kojoj pisu svi oni koji su poreklom sa istog prostora. Na toj temi se postavlja muzika koja takodje nikoga ne vredja.. Ne znam cemu lock.. Ako mozete da otkljucate temu ili bar da objasnite zasto ste je zakljucali. Msm nema smisla..

http://vukajlija.com/forum/teme/39732-sta-najvise-volite-a-sta-vam-najvise-smeta-kod-srba?strana=11
Nepotrebna tema sa nepostojecom diskusijom. Jedni druge dopunjuju sa nabrajanjem nedostataka u državi a tema je o SRBIMA. Još samo da puste dubioza kolektiv pa da još malo čuju ono što već znaju i da cupkaju kako su otkrili toplu vodu u isto vreme kad su otkrili da je ovde sranje u državi.
Uostalom, naziv teme odiše nekom diskriminacijom. "Šta najviše volite a šta vam najviše smeta kod Srba" - šta su onda srbi? Zamorčići ili kesa smokija? Nije normalno a ni lepo diskutovati o negativnim osobinama jedne nacionalnosti. Bolje da su nazvali temu "Generalizacija - Koliko glupe zaključke možete doneti na osnovu samo jedne situacije?" ili "Šta najviše volite kod a šta vam najviše smeta kod terijera?"

A normalna tema - Nejebica biva zaključana

http://vukajlija.com/forum/teme/39832-komicari
čovek otvorio temu a kad je video da ima, pobrisao je postove. Mislim i da su se i ona dvojica udružili jer je bilo i nekoliko njihovih iznad.

ostavi link pa cu da zakljucam

http://vukajlija.com/forum/teme/50926-recenzentski-kutak ova tema treba da se zakljuca jer sam ja vec napravio temu za recenzije filmova pre par godina, ovu temu http://vukajlija.com/forum/teme/9309-vase-recenzije-filmova

EDIT: sređeno.