Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 17

1. Ne živim u gradu, ali provodim mnogo vremena u NS-u.

Koja ti je boja najlepša za zid?

2. Svetlo plava ili bela, jer su smirujuće. Kažu da zelena najviše smiruje a narandžasta razdražuje.

Da li pratiš sagovornikove gestove i pokrete prilikom razgovora?

3. Ako su upadljivi. Namerno ne.

Ti?

4. Ja da, veoma često, mada za mene kažu da sam, doduše ponekad, nesiguran, zato što grizem usnu ili grickam nokte, a to nije do nesigurnosti već do navike.

Koliko često menjaš avatar na Vukajliji?

5. U početku sam promenila dva-tri, a ovaj ću ostaviti čini mi se.

Piješ pivo?

6. Da, ali ne redovno, npr. kad sam s' društvom, proslave, svirke i to...

Ti?

7. Isto.

Na kakve svirke ideš?

8. Uglavnom rok, pank i to kad imam slobodnog vremena (a nemam ga puno)... Posećujem festivale, beer fest pogotovo :)

Ti?

9. Čuj festivale...Ne znam da li se sećaš prvog i drugog Beer fest-a. Ovo danas je bljak.
    Volim svirke, Kuglaš i tako to...

Odakle si?

10. Meni je sasvim ok bio ovogodišnji Beer fest, na prvom nisam bio, a drugog se slabo sećam zbog velike količine popijenog sokića od hmelja.
    Iz Beograda.

Ti isto, pretpostavljam?

11. Dobro pretpostavljaš. Kako bih inače bila na beer festovima? :))

Koliko dnevno prepešačiš?

12. Puno, možda 3-4 kilometra, s' obzirom da se ne bavim sportom, to mi dođe ko zamena za isti. Volim da pešačim po gradu, naročito do strip kluba na nbg. treba mi godišnji odmor do tamo.

Da li čitaš stripove i koje?

13. Mislim da malo pešačiš :)))
    Samo zejebanciju, Alan forda, Gašu, Asteriksa, Hogara, toga imam punu kuću...a crtež, pa recimo M.Manara.

Koliko ljudi pi poveo na put oko sveta?

14. Išao bih sam ili sa devojkom... možda bih pozvao buraza i njegovu.

Da li imaš neki poseban citat koga se setiš u važnim trenucima?

15. Opreznost je majka mudrosti. Da je bila oprezna ne bi bila majka. - znam ko je to rekao, ali nije toliko poznat lik.

Imaš li neki princip koga se držiš ko pijan plota?

16. Nemam, švrljam opušteno kroz život.

Da li imaš neki neobičan hobi?

17. Imam, ali nije naročito neobičan. Mislim da puno ljudi sakuplja rakune :)))

Voliš li neku pesmu, a da nisi siguran da je iko drugi voli?

18. Rakune???
    Da, pesma koju sam ja sastavio, sa sve akordima; sve druge pesme se već sviđaju nekom... Tu pesmu je čula samo jedna osoba.

Da li više voliš Novi ili Stari Beograd?

19. Stari.

Koje boje je tvoja ličnost?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.