Sviram gitaru sa burazom, kao akustični duo (dok ne nađemo ostale članove), uz to i pevam (doduše slabo) a slikanje sam odavno batalio. Ponekad honorarno fotografišem na terenu. Od instrumenata takođe sviram usnu harmoniku i kašike :)
Po defkama, npr Melkijades, Frenki (i njegova baba :) ), Straja, javio, Korleone, bojanboj ima solidnih fora... i svi slengisti komplet sktivni i neaktivni. A koga inače gotivim prepoznaće se i da ih ne nabrojim. :) Ti me juče oduševi onim komentarom sa brojem :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Sad sam u ljubičastoj fazi, inače sam zelena.
Umeš li da pevaš, sviraš, slikaš...bilo šta?
Sviram gitaru sa burazom, kao akustični duo (dok ne nađemo ostale članove), uz to i pevam (doduše slabo) a slikanje sam odavno batalio. Ponekad honorarno fotografišem na terenu. Od instrumenata takođe sviram usnu harmoniku i kašike :)
Da li i dalje gotiviš tvoje prve defke na Vuki?
Što da ne, ja sam ista osoba.
Kako se zoveš?
Stefan.
Ti?
Nataša. Zar nije logično?
Šta te nervira?
Ljudi koji koriste narkotike, rasisti, nacisti, osobe od krajnosti...
Da li si ikada menjala nik na Vuki?
Nisam.
Da li smo sami u svemiru?
Nismo. Postoji još bića u svemiru, ko zna gde...
Da li veruješ u Boga?
Он је тамо! Ја верујем у тоооооо
Млађи кајмак ил пресољени сир?
Mlađi kajmak.
Kokice, kesten ili kukuruz?
kokice.
Da li piješ gazirana pića?
Ако је пиво газирано пиће, онда да.
Кога највише волиш од аутора?
Natnat XD
Кога највише мрзиш на Вуки?
Не мрзим никога, стварно. Додуше имам аверзију ка неким Мелкијевим дефиницијама, ал он је у суштини кул лик.
Омиљени музички жанр?
Po defkama, npr Melkijades, Frenki (i njegova baba :) ), Straja, javio, Korleone, bojanboj ima solidnih fora... i svi slengisti komplet sktivni i neaktivni. A koga inače gotivim prepoznaće se i da ih ne nabrojim. :) Ti me juče oduševi onim komentarom sa brojem :)
Je l' više voliš limunadu ili ceđenu narandžu?
Limunadu.
Omiljeno gazirano pice?
Sprajt.
Omiljeni film ?
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Број патика?
Love actually.
Najbolji vic?
Ne pitaj! :)
38.
Da li imaš mali ili veliki jastuk?