Tekst o paradi ponosa koji je Jelena Karleuša napisala za Kurir

  1. Pa šta ako je izvorno iz latinskog? To nisam ni znao, nije me ni zanimalo, al' hvala svejedno. Koristi se u srpskom jeziku u svakom slučaju, ja to nisam izgovorio u "izvornom" obliku da delujem obrazovanije. Pošto "ne znaš", objasniću ti. Ja ti pričam o tome s kojom namerom si upotrebila tu latinsku izreku, a ti okrećeš na to da ti neko BRANI da koristiš to. Vađenje iz konteksta.

  2. Мајо, ја сам свакако рекла оно што сам хтела на ову тему, ти ако би и даље да се расправљаш или ти нешто није јасно, само ишчитај поново моје коментаре и замисли да сам ту.

  3. Lestat, ja sam odgovorila na komentar kize, a ne tvoj.
    Ti si moj psiholog? Okej, samo mi reci gde da legnem prvo, bezveze da sedim.

  4. Suparnik?:))))))))
    Ova izreka je izvorno na latinskom ako nisi znao.
    I ne znam samo ko vadi iz konteksta...

    Ovime si odgovorila na njegov komentar!?
    Nisam tvoj psiholog nego mi je zabavno tvoje histerisanje na ovoj temi. :)

  5. LesTat, izvini ali ne mogu da izdrzim, a da te ne pitam:)
    Kako je moguce da nisi znao da je latinska izreka?:) Zar si zaista mislio da su pre 100inak godina preveli to na mrtvi jezik?:)))

  6. Histerisanje? Moraces da mi definises to, jer ocigledno ne koristimo tu rec na isti nacin.

  7. Rekao sam za reč "suparnik" da nisam znao da je izvorno iz latinskog, ne za onu izreku. Je l' vidiš kako me vadiš iz konteksta, je l' vidiš, a, a?? :D

  8. Nisam ni rekla za rec suparnik, vec za izreku. Ocigledno se nismo razumeli.

  9. Ljudi, ne brkajte lončiće.
    Ogromna količina gej ljudi koje poznajem ne voli Jelenu Karleušu.
    To su fantazme.

  10. Jeste, ja sam loše pročitao, u pravu si.

  11. No, uglavnom se slažem s brkinim stavovima, mislim da su jako razumni, da ne tupim i ja sad u krug o nečemu što je već izrečeno.

  12. U pravu je Milica, svakim pominjanjem dotične amebe, veličamo je. Još nam samo nedostaje da onaj kuća po'so lik iznese svoje stavove o paradi, nesilju i sl. Čisto, da nas malo prosvetli.

  13. Хахаха Јовичићу, баш то. :)

  14. Ja cenim da će JK u narednom broju Kurira da nauči malu decu ko je bio Nikola Tesla :))

  15. Читање тог текста је било 3 до 5 минута најпротраћенијег времена у мом животу. Чу нећу мужу да блајвам, нису уста за то створена. ЋУТИ, маму ти јебем.

  16. "
    Читање тог текста је било 3 до 5 минута најпротраћенијег времена у мом животу. Чу нећу мужу да блајвам, нису уста за то створена. ЋУТИ, маму ти јебем.
    "

    Pa realno, to i nije osnovna namjena usta, kao što nije ni osnovna namjena čmara seksualna stimulacija, ona je samo htjela istaći da su oba ta argumenta jednaka po snazi, i jednako besmislena. A i ti imaš isti rječnik kao i Karleuša.

  17. To je isto kao da kažete da ne volite crnce, ili muslimane, ili budističke monahe, samo zato što su različiti od vas! Možda ne volite polarne medvede? Ali, to je vaša stvar. Ako ste rasisti, šovinisti, homofobi, idioti, imate pravo na to, ali zadržite to u sebi.

    Bravo Mylyca za prvi komentar!

    JBT nije normalna. em je ne slusam , ni njenu ni slicnu muziku, em je ... Mislim da si u pravu da to sto su oni homoseksulaci takodje mogu zadrzati za tebe. Ne znam sta su dobili? Osim sto nas .ebu iz Eu i njima ispunjavamo zelje. Za radi cega? Znali su sta ce biti i sta ce se desiti. Da sam ja na mestu vlade , lepo neka oni plate svu stetu a huligane tamo gde im je mesto.
    Pa Boze moj, ajmo umetnici da paradiramo Beogradom zbog nenormalnih uslova za stvaranje i zivot. EEeeee, a ne ovi "umetnici" sto su im vrane popile mozak, sto stvaraju kopije, kradu tudje pesme, kradu tudje ideje, vec oni sto stvaraju srce i imaju trunku kreativnosti u sebi. I medju umetnicima ima homoseksualaca, pa sta, ja nemam nista protiv njih, ali brate kad znas sta pravis sto to radis? je li homoseksualac onaj sto dobije novac sa strane da bi to mogao da pokaze? ne znam sta je njima vise ugrozen zivot nego umetnicima? sta vise, medju njima ima dosta intelektualaca i zauzimaju visoke funkcije i stvaraju. mislim da doticna gospodja nema prava da ih brani, bar ne dok ne bude na nekom odredjenom nivou...

    Ko god da je pisao tekst , zao mi ga je!
    Strasno!!

  18. Нема везе какав речник имам, док сам рекла своје мишљење.
    Нисам ни рекла да је оралан секс намена за уста, али ко је она да о томе прича..

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.