Prijava

Tužan sam drugari, iskreno i zaista tužan. Zbog svega, sveukupno. Malopre sam pošao u radnju, u papučama i tankoj košulji, sa kišobranom doduše, i uhvati me na povratku pljusak i grad. I gledam nebo potavnelo i nevreme i potop koji se najednom spustio i mislim - pa da, logično je, ovako zapravo i treba da bude. Nakon dva minuta sručio se medjutim pljusak kakav se ne sećam da sam video, sa gustim gradom veličine omanjeg oraha, i bi mi svejedno. Prodire voda kroz zatvorene prozore, uništilo mi je vrv 80% voća i zasada oko kog sam se mučio i trudio i - bi mi svejedno. Ja sam, kao retko koji čovek ovog podneblja, imao sve mogućnosti da odem preko na nešto čestito i dobro, ne da perem sudove po kojekakvim kafanama već da se školujem i živim pravi život. Mogao sam papire da dobijem, nisam želeo - želeo sam da ostanem ovde, na svom i medju svojima. Peta sam generacija koja živi na ovom ognjištu, preci su mi oslobadjali Beograd, probijali Solunski, gazili Albaniju i lečili se na Krfu, bivali odlikovani, ranjavani, stradavali...Nisam želeo svega toga da se odreknem; verovao sam, bar tada, u to da je u mom narodu ostalo dovoljno časti, hrabrosti i dobrote da se uzdigne i izgradi nešto normalno i dobro. Mislio sam da vredi odgajati decu ovde, da ovde pripadaju. Rastužilo me je iskreno sve ovo danas, nemam snage ni da se gadim, ni da prezirem, ni da se radujem nekakvom eventualnom debaklu. Tužan sam što živim okružen žgadijom u ljudskom obliku koju bih trebalo da, po Božijoj pravdi, smatram braćom i, ako ne, makar sunarodnicima, a ja ne mogu više da ih smatram ni ljudima. Eto.

Ja ne kazah za lažljive oči,
Koje su me na zlo navodile,
Gledajući s najviše planine,
Gledajući dolje na drumove,
Kud prolaze orci i uruci

pa što nisi otišo majmune

verovao sam, bar tada, u to da je u mom narodu ostalo dovoljno časti, hrabrosti i dobrote da se uzdigne i izgradi nešto normalno i dobro.

Jbg. Ja veru u narod izgubio pre nego nevinost.

gledam nebo

https://i.imgflip.com/y85kd.jpg

Ja veru u narod izgubio pre nego nevinost.

+1

gledam drinu njene vode hladne

Romantik kažu fantastik

аутор парам окачио лагано исповест са сајта испоевести

Moram nekog da izujedam Tema

хахаха нису исповести што су некад биле

Kako su mamurluci odvratni kad čovek omatori

Moram nekog da izujedam Tema

Šarmantan predlog teme ☺️

Kako su mamurluci odvratni kad čovek omatori

Potopi se u bure s kiselim kupusom, zaroni u kafu ili se tuširaj ladnom vodom bar sat. A može i rakija
... ☺️

Forum mi je postao 86,4% nezanimljiviji otkako ispod teme gledam logove Avvl, pre 2 sata ili Totally Irrelevant, malopre x5
Ali bukvalnoo 86% razvodnjen... Dozvolili smo da nam pišaju u srž najbolje zajebancije koja je postojala na internetima naših prostora. Ne mogu ni profa da okrivim 1/1 za ovo (al neka ga puši svakako), mi smo krivi jer nam je checks n balances sistem propao.

Više ni sliku ne mogu da promenim na glavataru, another 10% just got diluted

Ko poslednji izađe neka ugasi svetlo

Nemoj tako, jel Prof banovao Irelevanta na cak 3 dana, vidjeces sad kad se vrati i prestane spamovati od stra'

сад кад се ирелевант врати почеће да комуницира са другима овако у виду реченица не у виду линкова

Ma ti si mnogo zanimljiv sa svim svojim teorijama zavere i boleštinama, osoba koja bukvalno strepi da je ne pokvasi kiša ... mnogo si zabavan stvarno. Prosto neporecivo. Katastrofa si druže, gadno si oboleo, samo to ne uviđaš ili ti je lakše da lažeš samog sebe.

Sva tvoja hostilnost, netrpeljivost i večna nadrkanost potkrepljena gomilom kvazi sajentističkih linkova dovoljno govori o tebi. Kladim se da u životu nisi jebo, nasmejao se pošteno bez straha ili prošetao ulicom bez da se osvrćeš oko sebe, tj. ako si uopšte i izlazio napolje. Verovatno ti i dalje mama i tata donose hranu i potrepštine i gaje gnoba ispod zvona nadrealnosti iskrivljene percepcije stvarnosti.

Rekla sam da neću vređati ali prvi si počeo i muka mi je više da se likovi poput tebe glorifikuju ili šta već a debelo su depresivni, ubijeni sami sobom i otruleli odavno. Kažeš da si mlad, mlađi od nas, imaš duh ko starac na samrti.
Ne pominji me više da ne budem mnogo okrutnija i daleko uvredljivija. Sram te bilo.