Uskurativno raspoložena odem na dva sata do grada, da se uljudim, jelte, kad avaj! Bolje da sam sedela s mirom. Stojim slučajno ispred MUŠKOG WC-a i tri tipa me jedan za drugim pre ulaska pitaju jel ću možda unutra.
Sad se pitam jel više ličim na trandžu ili na kviki-ribu...
Баш кул кад се ђевојка пење по столовима... Фино је за виђет. Све док то није твоја ђевојка...
ЕДИТ: У случају да јесте твоја ђевојка или јој опалиш чишћење тако да она зарије носурду у неки тањир или се покријеш ушима и евакуишеш се напоље правећи се да не знаш ко је, на путу до куће купиш нову картицу, и кад ти пошаље на фејсбук што јој се не јавиш, блокираш је, нека мисли да си угасио фејсбук.
ЕДИТ НА ЕДИТ:
http://vukajlija.com/recnik/autori/24722:
Баш сам уживала и пјевала, играла и скакала по столовима са друштвом и момак ми је једном поруком уништио вече.
Ко створи мушкарце, ајде мушкарце, али мушко-женске односе.
Muka mi je od nekih ljudi i uhvatio me bes! Upravo mi je došlo da odjebem par ljudi iz svog života, samo zato što misle da znaju sve i da su najpametniji! Dokle bre više da mi neko govori šta i kako treba da radim?!?! Terajte se svi bre!!!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Slušam Zaz već nekoliko sati i ne mogu da prestanem. Pas pas pasorrra la dernie restorraa...rrrr.
kinuo sam i zaprljao gace
Vukajlija je počela da plagija demotivaciju i da tura takve postere u odabrane.
Ko bi dole, sad je gore! Točak sreće se okreće!
У, човече.
Uskurativno raspoložena odem na dva sata do grada, da se uljudim, jelte, kad avaj! Bolje da sam sedela s mirom. Stojim slučajno ispred MUŠKOG WC-a i tri tipa me jedan za drugim pre ulaska pitaju jel ću možda unutra.
Sad se pitam jel više ličim na trandžu ili na kviki-ribu...
Pijana sam kao dve bulje.
Koliko bulja?
Piše :D
e i ja sam sve to
tri?
Šurnaest :D
džemnaest
Баш кул кад се ђевојка пење по столовима... Фино је за виђет. Све док то није твоја ђевојка...
ЕДИТ: У случају да јесте твоја ђевојка или јој опалиш чишћење тако да она зарије носурду у неки тањир или се покријеш ушима и евакуишеш се напоље правећи се да не знаш ко је, на путу до куће купиш нову картицу, и кад ти пошаље на фејсбук што јој се не јавиш, блокираш је, нека мисли да си угасио фејсбук.
ЕДИТ НА ЕДИТ:
http://vukajlija.com/recnik/autori/24722:
Баш сам уживала и пјевала, играла и скакала по столовима са друштвом и момак ми је једном поруком уништио вече.
Ко створи мушкарце, ајде мушкарце, али мушко-женске односе.
Не знам који курац бришете постове.
nemam struje -.- blok brate bruklin brate došli smo sa ćoška :P
Nisam učio psihologiju, ne mogu, previše je apstraktno.
Како је фино кад обрише неко пост на који си ти одговорио.
Што га пишеш онда који курац?
Али штета, сјетио сам се ко је и што написао, прц
http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekom-da-se-izjadam?strana=367#post_1590990
Изби ме око. А и нет ме силује.
Данас уопште нисам учио психологију, а требало је. Најебо' сам као жути.
Muka mi je od nekih ljudi i uhvatio me bes! Upravo mi je došlo da odjebem par ljudi iz svog života, samo zato što misle da znaju sve i da su najpametniji! Dokle bre više da mi neko govori šta i kako treba da radim?!?! Terajte se svi bre!!!
@Izzie Начи требало би да се смириш типа опуштање.