U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Trenutno neizvodljivo.
Ne diže mi se...
moras da ga imas da bi se dizao
у последње време од нервирања сам почо да забадам ствари око себе... данас пала прва "повреда" одро сам десну песнају.. морам некако да престанем са овом навиком, руке ће ми се трести кад оматорим.
ako tako nastaviš da li ćeš omatoriti? Udaraj!
Taman sam htela da promenim temu u Дејс! mora nekome da se izjada.
Kad ono, cvrc, ne jadaš se ti kolega :)))
Udri!
Ja se jadao 5 puta ovde :D šta rade drugi... buttina npr? :D
Evo i ja udaram ponekad pesnicom kad se iznerviram, uglavnom zid ili orman. Loša je to navika. Ali kad sam već takav, kontam da je bolje da jednom mesečno zveknem pesnicom u nešto, nego da gutam u sebe, pa da napravim za deset godina neko teško sranje. Samo udri.
Ja cesto zabodem zid ili sto kad se izderviram.
Jednom sam se tako iznervirao da sam lupio glavom u vrata, i to ne kao picka, nego dobrano.
Posle 2. puta su me smirili.
Ja ništa ne učim.
Daj ne seri Filozofe, tek si upisao srednju. Šta ja da kažem? :D
Ti ćuti lololo
Ma ozbiljno, imam kontrolni iz mate, apsolutno me opet zabole kurac za isti.
misliš da će nju boleti kad ti bude roknula keca? Oće!
Ma trojka mi dovoljna, doduše.
Moja poznanica i kuma mog ortaka je poginula sinoć, gotivio sam je kao boga, ne verujem jebeno, ne verujem...
Dani su stvarno užasni kada nisu neužasni. Omatorio sam. Primerena žalopojka
http://www.youtube.com/watch?v=LGAV-gZBk-k
Јуче сам на роштиљању обновио повреду колена од пре 2 месеца и онда сам овако богаљаст путовао 6 сати и променио 3 аутобуса да би ускочио у гипс кад сам стигао кући.
http://www.youtube.com/watch?v=g6L6PMzan0w&feature=BFa&list=PLE6BA928CF6FAC35E&lf=results_video
ЛОКЧИНА!
Au, Mlato.