Moram nekom da se izjadam :((

1. Da džabe ne počinjem.

2. Sisamisa@ Jbt, covece, kako mi te zao.
    Mene nervira sto sam u firmi koja je lopovska, a nemam gde drugo da odem.

3. Usto sam u 8 sati a ni sam ne znam zašto. Da spavam, ne mogu. Da radim, nem' šta. Da jebem, nem' šta. Da drkam, nem' šta.

Haha, ladno imam Bekamov poster u sobi.

Ipak odo da drkam.

4. Meni je super, ništa mi ne fali, popio sam 14 klekovača :)

5. Imam neki jebeni virus i celi dan moram da provedem u kupatilu, otišao kod doktora, ona mi kaže ćuti i trpi, proćiće i ništa mi nije dala.

6. Nju ne zanima kuća.. samo posao i karijera. U kuhinju ne ulazi sem kad je gladna. Ne kuva, ne čisti, ne pere, ne pegla.

meni nije jasno zasto muskarci ne prave razliku izmedju termina "SUPRUGA" i "KUCNA POMOCNICA"? to mi nikada nece biti jasno kako su muskarci neki put tako maloumni....

7. Kućnu pomoćnicu jebeš s apetitom.

8. sta ako je matora debela zuza? :P

9. Pf, pa ko bi angažov'o takvu pomoćnicu? Šta će ti takva? Da pegla? Pa valjda imaš ženu za to, lolololo.

10. Staviš joj kesu na glavu :))

11. Imam neki jebeni virus i celi dan moram da provedem u kupatilu, otišao kod doktora, ona mi kaže ćuti i trpi, proćiće i ništa mi nije dala.

Једном лику тако рекли ''проћи ће'' и он умро. Не зајебавај се, иди код приватног ако ти је много лоше.

12. meni nije jasno zasto muskarci ne prave razliku izmedju termina "SUPRUGA" i "KUCNA POMOCNICA"? to mi nikada nece biti jasno kako su muskarci neki put tako maloumni....

Kakva razlika?

13. Једном лику тако рекли ''проћи ће'' и он умро. Не зајебавај се, иди код приватног ако ти је много лоше.

Čekam ćaleta da se vrati s posla da me odveze, ja još čekam dozvolu a ne mogu busom, napuniću gaće...

14. Džimi, pa na kraju ga je prošlo. :)

Kizo, ja sam već OBJASNIJO razliku na prethodnoj strani.

15. Juce sam na svoju ruku prekinuo bolovanje zbog idiotske politike koju vodi moja firma.Vecina zaposlenih dobija ugovore na metar dana,neki su i dobijali pedale zbog duzih bolovanja.Imam upalu jebene tetive i dalje ne mogu da se oslonim na nogu kako valja, a moram na sljaku, jer mi se u ovom trenutku ne ostaje bez posla.

16. Meni jutros neko reče na poslu: "Jebote, sad baš razmišljam...ti za ovih 5 godina nikada nisi bila na bolovanju, stvarno čudno"!
    E, zašto imam osećaj da ću sad da se razbolim?

17. Pf, jedino mene nema ko da otpusti. Osećam se zapostavljeno. :(

18. Meni je ovo prvi put za 10 godina, a isao sam i polumrtav na sljaku.Kad sam mogao da bolujem, nisa hteo,sad kad moram, ne mogu.Al' tako je to kad si gologuzija :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.