Друг ме смара да му објашњавам јебени задатак преко скајпа. Ајде, то ми није неки проблем, али је много затуцан и не зна, а курчи се. Почињем да се нервирам.
Naš kad prvi put uzmeš gitaru u ruke i sjebeš one prstima kojima stiskaš pragove? E tako, dok sam je svirao aktivno očvrsnule su mi jagodice, e onda sam se smorio i prestao da sviram, pa sad uz'o opet i sjebao prste.
Сморена, селе, ја сам научила шта сам требала, бар до сутра поподне, али сад сам се расанила и не знам како ћу да заспем. х) Њака, њака олололо :) Начи, смор типа велики. :/
Probah dragu da docekam sa vecerom,osakati ruku mrtvu.E pas mi se mesa najeo.
Ма бре како си успео да сјебеш прсте на гитари? хД
Мен' то никад није успело :Р
Slavko to je zato što si pička.
Čobane, nisam ja s tobom ovce čuvao. I šprdnja ima svoje granice.
Славко, нормално да имају, нису ни оне луде.
Jbga sad, ćuti i trpi kad si na mojoj temi lolo
Друг ме смара да му објашњавам јебени задатак преко скајпа. Ајде, то ми није неки проблем, али је много затуцан и не зна, а курчи се. Почињем да се нервирам.
Екскулирај га. ;)
HAHAHAHAHAHA
Ево сад је престао. Биће да му се нет узјебао.
Trololo
Naš kad prvi put uzmeš gitaru u ruke i sjebeš one prstima kojima stiskaš pragove? E tako, dok sam je svirao aktivno očvrsnule su mi jagodice, e onda sam se smorio i prestao da sviram, pa sad uz'o opet i sjebao prste.
Сутра мало, вратио се. И то с питањима глупљим неко икад. Саћу да постанем инвизибл.
електричар нађи живот молим те !
Џела бре, па није ти то неки проблем бем му миша! х)
Дуго ми се то није десило, мада мање-више редовно свирам, па и нема прилике.
Jebeš život kad se smrt bolje plaća.
Ае сад, сморила се типа много и још не могу да спавам, а треба да устанем у шес' само што не знам како. Ко ће мене да теши? :(
Ma nije ništa strašno, ali peče dok pišem, imam urezane crte na prstima lolo
Evo ja ću. Završila sam sa jednim abridžedom, sad drugi. olololo
Izi, i ja neću spavati, ili ću makar jako kasno leći, eto zbog tebe. :) A i moram da učim. Waka, waka! :)
Сморена, селе, ја сам научила шта сам требала, бар до сутра поподне, али сад сам се расанила и не знам како ћу да заспем. х) Њака, њака олололо :) Начи, смор типа велики. :/