Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Sudbina je umešala prste da bi vas spojila preko vašeg sekreta lololo
Jebemtiživot, dođe mi da tražim trajni ban jer sam postao teški zavisnik...
Ja sam jednom tražila trajni ban i Cajklon mi rekao da ne može.
JA JEMEN TUMOR I RAKOVE I DRUGE MORSKE ŽIVOTINJE!
Nije valjda da i ti imaš problema sa tim? Prestravrim se uvek kad neko spomene tumor. Strašnije mi izgleda kad se to drugima dešava nego meni.
Opsuj mu mater i vidices kako moze...
Zaljubio sam se.
A riba je Muslimanka.
A ja majmun pjevao SPREMTE SE SPREMTE njoj na uvo uz to imo majicu SRBIJA i kačket isto Đoković što nosi.
JoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj!
Isao nocas u hitnu, dobio temperaturu, pluca bole, dala mi lekove, kacam jutros otisao, 560 dinara tri tablete, evo jedva gledam.
Зови на сарану да јемо колаче.
Видро, узми "Тантум Верде" таблете за цвокћање, максимум 3 на дан.
У Бг кошта 200 динара пола паковања, не знам где си ти. Помаже око тих запаљенских стања...
Значи зелене "Тантум Верде" таблете, не "Тантум Роса" оно шчим се испираш доле..
Vazi, bice i krofne
пробаћемо
Pa iskren da budem, ne bih ni voleo trajni ban, al sam stvarnoooo se opako navuka'o na ovaj sajt... Znam i po 4 sata da švrljam ovuda...
Al evo, krenuo sam na odvikavanje, danas sam, tj. upravo svratio na 15ak min da napravim posterčić...
Мислим да је време да одмориш.
manus lapsus.... Nemo' si zamerljiv! I nemo' tražiš dlaku u jajce...
Kurac moj četri sata. većina nas je ovdje 24 sata, samo se fiktivno izlogujemo da ne izgledano ko trve beživotnici.
Ја некад избијем и на 27 сати дневно. Без зајебанције.
ja kad dodjem sduplih, izbijemo zajedno 35 sahati.
sta radis 4 sata ? ja pogledam neke defke, odabrane postere i reakcije, dal ima nešto zanimljivo po forumu i više ne znam šta da radim
dokon pop i jarice krsti
uvjek se moze naci, citati stere defke, smarati po cetu, citati stare teme na forumu...
Kurac moj četri sata. većina nas je ovdje 24 sata, samo se fiktivno izlogujemo da ne izgledano ko trve beživotnici.
Ja ulogovan stalno, otvorena mi je Vuka redovno, tako da kako god obrneš i okreneš, gotovo uvek mi stoji mi poslednja aktivnost: malopre.
Čim mi imamo vremena i za dva-tri posta dnevno, očigledno je da ne živimo toliko loše. Meni nije sjajno, ali ne mogu mnogo da se žalim... osim na sistemske probleme što bi kod mene u zavičaju rekli stari ljudi.
("Sinko, nemo' se mLogo maješ s te stvari. To su ti sistemski problemi.")
lolololo