Moram nekom da se izjadam :((

1. Prečesto plačem...

2. Ne kažem... Sada se raspekmezio uz film, nisam se smeo pomeriti od kompa pola sata, da neko slučajno ne primeti...

3. Ово што кае чоек, мало више плачи на главић.

4. isti slučaj, to ti je problem što ne izbacuješ spermu dovoljno često pa udari na oči...

5. Au, razumem te.. ja juče uzela na srpskom da čitam vesti u Blicu i ide ova http://www.blic.rs/Vesti/Svet/373244/Preminula-devojcica-Nora-Nas-strasni-lav-odlucio-je-da-sklopi-oci
    Kad sam krenula da čitam ove statuse od roditelja, znači suza suzu ne stiže, drug iz klupe me pita šta mi je, znači blam, rekla sam više nema čitanja tužnih vesti u školi, idem samo na onu kategoriju "zabava"..

6. ja juče uzela na srpskom da čitam vesti u Blicu

drug iz klupe me pita šta mi je

I posle ne valjaju nastavnici, nije dobar sistem, školstvo ne pruža učenicima dovoljno znanja...

7. Брусе, ово говно заменило места твом и мом посту.

8. ja juče uzela na srpskom da čitam vesti u Blicu

Odsad kući čitaj vesti na srpskom.

9. I posle ne valjaju nastavnici, nije dobar sistem, školstvo ne pruža učenicima dovoljno znanja...

A trebalo da se pročita nešto što ja nisam stigla da pročitam jer sam učila fiziku jerbo vučem keca od početka godine.. i šta da radim ceo čas, da buljim u plafon? Inače meni to ne može da naškodi, ja iz srpskog nikad četvorku dobila nisam. Tako da ono.

10. Jebite se školarci. JE BI TE SE!

11. ja iz srpskog nikad četvorku dobila nisam.

Pa normalno kad srpski vežbaš na Vuki :)

12. Nemoj da si ljubomoran što je tvoje vreme naivne bezbrižnosti prošlo. :)
    @Brus.. hah. :) Inače, da se razumemo, naš edukacioni sistem jeste sranje, i to što ja čitam vesti na srpskom tome niti odmaže niti pomaže. :)

13. Nemoj sad tu nešto da mi uozbiljuješ tematiku, taman sam počeo da se zabavljam :)

Naš obrazovni sistem je govno još od kad je prestao da bude naš i počeo da se približava evropskim standardima. Optimistički tvrdim da će sve gore da bude u budućnosti.

14. eee u moje vrijeme nije bilo toga, nego fino neko donese sah, neko karte, pa fino kartamo saha na casu...

15. Optimistički tvrdim da će sve gore da bude u budućnosti.

Fala Bogu te ja završavam za mesec dana, pa posle mogu da popale sve škole ako hoće. Samo fakultete da ne diraju, posle treba da upišem fakultet.

eee u moje vrijeme nije bilo toga, nego fino neko donese sah, neko karte, pa fino kartamo saha na casu...

E, a sad imaju android aplikacije koje su uistinu dosta zabavnije od šaha.

16. u moje vreme bi ti dobio lenjirom po prstima :)

17. E, a sad imaju android aplikacije koje su uistinu dosta zabavnije od šaha.

Da ali nema tu, kolektivnog duha, nema varanja, i svih ostalih carki koje ima uzivo igranje drustvenih igara,... :)

Samo fakultete da ne diraju, posle treba da upišem fakultet.

I fax-ovi su odavno postali Jevrpski orijentisani, tj samo figurativno guraju se kojekakve bolonje a uslovi su kao u Nambiji...

18. Fala Bogu pa za mesec dana završavam

+1
    Šta si planirala da upisuješ?

A za momke koji mi ne veruju, njihov problem... Verovato bi i neki od moderatora mogao da potvrdi to... Inače, svako veče od 20 do 23h blejim na Vuki, a pored toga se konektujem i po nekoliko puta dnevno da proverim stanje na profilu i da vidim ima li šta novo i zanimljivo...

19. Живим у земљи у којој је главни спонзор кошаркашке лиге Агрожив. То ме више убија него то што ћу после факса тешко наћи посао. АГРОЖИВ. НИЈЕ МОГЛА МЕТАЛ ЦИНКАРА ИЛИ НЕКИ МЕТАЛАЦ. Тоза Марковић? Ко ће озбиљно да нас схвати? Није ни чудо што су нам узели косово кад смо пилићари.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.