Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Bruce, mirišljavi začin - cimet. I pošteno je zasolila. Sad litre vode ću da pijem :(
Dobro je dok se ima za čim piti voda. Što kukaš?
I ja upisujem psihologiju, dođi de učimo zajedno, xe xe.
Ma kakvu kataklizmu, ženska glavo? Na dobrom smo putu: pesma za Evroviziju pevljiva, političari se evo ponovo angažovali oko Kosova, a fudbaleri nisu loši, još samo malo da se uigraju i to je to. Ma super nam ide! ;-)
I to što kažeš dabe, treba se isprati bubreg od peska. Svekrvo, daj još :)
Zaboravila si da se žestoko borimo protiv korupcije i kriminala i da smo pošteno zagazili u demokratiju. :D
HOĆU ANARHIJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anarhiju sa cimetom...
lemajo, nema nazad. Tu smo di smo i ćao. Gledaj svoje dupe i učini za ljude koliko možeš. Sama, u svojoj režiji. Da menjaš idiote-ne možeš. Da se jedeš zbog toga-ne valja. Zato, zajebi makro i delaj (ako ti je više izvodljivo i radi ti se) na mikro planu (ovo se ne odnosi na kreveCke rilejšnšips, ak me razumeš).
Svoj svet, svoj um, svoje dvorište. To te ne sprečava da budeš dobro ljucko biće, a ipak ćeš da sačuvaš kile živaca. Fuck it/them/all.
:)
VANOVKA, OPLODI ME!!!!1
Opaaa!
Dvoje su se tako smuvali.
Tek da vidiš pogled na velegrad sa sedmog sprata
http://www.youtube.com/watch?v=9Iq6CtpYQS0
Pisem ovo na osisanoj latinici jer nisam kuci...
Nebitno, vec kad sam pravio nalog na Vuki zaboravio sam sifru hotmail adrese i sad kad bi mi neko saznao sifru sa Vukajlijinog naloga ne bih je mogao promeniti jer ne znam jebenu lozinku adrese, AAAAA, toliko...
ništa te ja nisam skontao...
svi se evo utrkujemo da ti saznamo šifru
haha, pa nebitno je to sad, ne mislim ja na vas sa Vukajlije nego na ortake na cijem se kompu logujem
kako ne kontas... zaboravio sam sifru sa moje hotmail adrese na kojoj sam se registrovao, pa ne mogu drugacije promeniti lozinku sa ovog naloga ako bude potrebno :)
sve u svemu, trenutno me to sad zivcira i ne mogu da otkrijem koju sam sifru upotrebio....
Jesi li proveravao opciju "Sačuvane lozinke"? Tu bi trebalo da je automatski memorisana.
Па промени мејл, имаш тамо на профилу.
kako ne kontas...
Au, saće čika-Bruce da te oladi, pa ti ne treba mejl...Šalim se, žimi.
Nego, reče ti lepo YeahBatch, očito ti taj hotmail i nije bitan, tako da možeš da u profilu odradiš promenu na neki koji koristiš i to je to.