U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ne bi trebalo da je puno, ipak je to običan ključ.
Bio je jedan matori na banovom brdu, u mercedesovom kombiju, radio je te one touch lock za 700 kinti prošle godine, ne znam da li je još tamo.
700 динара да дам за кључ? убићу се
Vidro što i ti ne ukradeš nekome od svojih ukućana?
Изволи песму да ти се смири душа..
http://www.youtube.com/watch?v=rmOGzG-KDfE
užas. jebem ti ključeve, eto.
Kod nas Ubosni je taj ključ cener.
Sestra ih je posijala jedno 20 komada.
u, kul, možda i ovdje nađem negdje tak povoljno
jebote, gdje da nađem ključara sad
Niđe. Nedelja je -.-
i onda mi kažu da se stalno jadam
pa šta raditi u ovakvoj situaciji, dear god
Помери време двадесетак сати унапред, па иди да ти нарежу кључ.
nađi muško :)
Pa ništa, zaključaj se iznutra i sjedi, natrpaj deku u usta i oturi jaukat.
tako će i bit.
ps. bruce, not again! :D
pa vidiš, stručna literatura iz oblasti psihoanalize kaže da je gubljenje sitnica povezano sa podsvesnim osećajem nedostajanja nečega u životu - to te um tera da tražiš nešto :)
kontam da se tu govori o trijeznim ljudima, a ja sam 2 litre sangrije stukla za 3 sata :D
Opa, toneš u alkoholizam da kompenzuješ? :)
hahahaha
preeeeekini
neću više dolaziti na ovu temu, obećavam :D
(je l' mogu bar jednom sedmično? :D)
Sangrija i alkoholizam? To jednostavno ne može da ide zajedno.
Асам се ја истриповао јутрос да је Ускрс, божеме прости. Каже онај на телевизору, каже данас је Васкрс, срећан Васкрс свима и то, ја реко е јебемти живот, Ускрс је, мене ћале и кева нису хтели ни да позову да ми честитају. Још се мислим што нисмо фарбали јаја...
Kiša.
Jebena kiša.
Opet pada jebena kiša.