Moram nekom da se izjadam :((

1. Ako je dobra pička, oderi je od kurca pa nek priča da je sa tobom bila.

2. A pa to se podrazumeva da bi je i odrao al mi baš i ne odgovara da tako laže kako sam neko duže vreme proveo sa njom.

3. Нико неће сватит, ал мене то мучи, па да подијелим са вама, биће ми лакше лоло
    http://zaslike.com/files/29wct9qmmxbyt6om8sqk.jpg
    На 10897-ом реду имам баг. Ингејм ми се не апдејтују подаци о хелтима и панциру играча, јебига :Д
    Читав дан се мучим како да поправим, ал не иде лол.

4. slika mi uopšte ne pomaže, ali kapiram tvoj očaj jer sam nekad i ja programirao...

5. Ма радим гејммод од 0, имам ~15000 редова, нема бага осим овога. А оћу да га продам кад га завршим, то иде ко 'алва.
    Иначе, ради се о Сан Андреас мултиплејер серверу...

6. neko je ovde objašnjavao teoriju da programer u tvojoj situaciji stavi gumenu patku pored sebe i objašnjava joj red po red koda... čini mi se da je celt tu bio umešan, ali eto, ako neko zna neka ti baci link do te priče, ja ne mogu da nađem...

7. Ја нисам још са патком покушавао, ал сам у сличним ситуацијама замишљао некога поред себе, како му објашњавам све полако, уживим се, тако све ред по ред, док не пронађем грешку.
    И онда за себе речем: ФАК ЈЕАА лолоо

8. ima rešenje - skokneš do omiljene kafane, nađeš lokalnog alkosa i platiš mu piće da te sluša dok objašnjavaš kod, ne bi verovao kakav fidbek imaju određeni nivoi budalaša tog tipa...

9. хахахаха
    Ај само замисли његову фацу док му причам хахахахаха који си ти лудак :Д

10. A da ubaciš ovo u neko ozbiljnije razvojno okruženje, pa step into step into step into?

edit: kurac ćeš da ubaciš, je l se ovo zove pawn?

11. Како мислиш озбиљније окружење?

Да, зове се Павн(о).
    Средио сам >.<

12. Sanjao sam da sam šetajući gradom prisustvovao samoubistvu dvije nepoznate osobe.
    Kao šetam sa devojkom i u jednom trenu ja gledam preko puta ulice i vidim kako žena pade iz čista mira pored čovjeka koji i dalje stoji. Govorim to devojci, ona se okreće i gleda i u tom trenutku pada i taj čovjek i čuje se pucanj. U istom trenutku devojka počinje da vrišti a ja da drhtim i da mi zuji u ušima. Budim se kad ono još uvijek drhtim i zuji mi u ušima.
    aukurac, evo sad sam popio vode i šećera
    horor

EDIT:

I jamajčanine, ta je i u javi ako te baš interesuje...

13. Sinoc sam se ubio ko majka. Ne znam gde bodem.

14. http://playboy.rs/over18.jsp?back=/dating-simulator.html

играо данас ову игрицу и размишљам се, ово је нешто најближе сексу што сам имао у последњих годину дана! ако има нека вукајлијашица, заинтересована за коитус, да ми помогне да убијем тугу, нек се јави у инбокс! геи стоп, би може! свако добро вама и вашој фамилији

15. геи стоп, би може!

det daznt mejk eni sens.

16. Sanjao sam da
    Kao šetam sa devojkom

17. Танзанија признала Косово. :,(

Е, сад више нећу да лајкујем на Фејсу оне силне слике којима се хране деца Африке, можда неко дете буде из Танзаније. Нека цркну, бре, од глади пизда им материна!

18. pa jesu li gladna djeca priznala kosovo ili vlada tanzanije?

19. Упутити протест Френкију Делеври.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.