Moram nekom da se izjadam :((

1. Ne znam na kojoj temi, pa ću ovde...

Moram javno da se izvinim Radijiaciji zbog gluposti(uvrede) koju sam bubn'o na četu... Nekad je jezik brži od mozga, i sad imam grižu savesti zbog onoga što sam rekao. Izvinjenje je iskreno, i nadam se da ćeš razumeti. Traži ban na onoj temi, zaslužio sam. Izvinjavam se još jednom.

2. Ово је тема "Морам некоме да се изјадам" (геј тема), не "Морам некоме да се извиним".

3. Ja mislila da ste vas dvojica jedan drugom dupli...Gde ja živim?!?

4. Šta si mu reko?

Nebitno. Preterao sam, kad sam debil...

не "Морам некоме да се извиним".

Produži dalje, Jebač, glupo se osećam, i moram da se izvinim... Poslao sam mu PVT sa linkom ovog posta da bi video, a da mu šaljem PTV sa izvinjenjem nije to to... Jer sam javno pojeo govno, sad javno treba da crvenim...

5. марко, ти си геј, иш од теме!

6. Ovom prilikom se svečano izvinjavam što sam reko Vejvrajderu da puši kurac.

7. Pa kako da crvenis, kad je to videlo max 5 ljudi na chatu. Aj reci i vode nama. Kacmo znatizeljni.

8. Dobro de. Lanuo je, izvinio se, teraj dalje.

9. kad je to videlo max 5 ljudi na chatu

I bolje što je samo 5, jer da je bilo više, više bi me bilo sramota sad...

Aj reci i vode nama. Kacmo znatizeljni.

Kažem ti, ovo je namenjeno njemu, nije da se širi, prema tome, neći reći. Velika glupost je u pitanju.

Hvala na razumevanju, Rejven.

10. koliko ti transferises to je nerealno

11. izvini majko što sam sinoć pijan kući došo

12. I teta Nadica se izvinjava svima!

http://www.youtube.com/watch?v=PuNOSSlD-2g

Kad je transfer, nek je mega-transfer!

13. Oprosti izvini još sam onaj stari

14. Извините што сам рекао да је геј тема. Али јесте јебига.

15. Jedno je transfer, drugo je lepo vaspitanje a treće je sranje po glavi onom ko se izvinjava. Jes da od izvinjenja ne raste trava ali lepo je čuti.

16. Извините што сам рекао да је геј темa.

oprošteno ti je.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.